“Μάχες” απόψε για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ

Οι επαναληπτικοί του Γιουρόπα Λιγκ για την προημιτελική φάση διεξάγονται απόψε στις 22.00, με τις αναμετρήσεις να παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον. Στην νότια Ιταλία, η Νάπολι υποδέχεται την Άρσεναλ και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Εμιρέιτς». Η αποστολή των Ιταλών είναι δύσκολη, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν σαφές προβάδισμα και θα πάνε με άλλον «αέρα» στη Νάπολι.
Η Τσέλσι μετά τη νίκη της με 1-0 στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα με την Σλάβια Πράγας, με γκολ του Μάρκος Αλόνσο, έχει τον πρώτο λόγο στον αποψινό επαναληπτικό του «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι Τσέχοι από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη, όμως τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ τους.
Στον ισπανικό «εμφύλιο» η Βαλένθια μόνο αν… αυτοκτονήσει δεν θα προκριθεί στα ημιτελικά, μετά τη νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ. Στο «Μεστάγια» οι «νυχτερίδες» είναι πολύ δυνατές και το «κίτρινο υποβρύχιο» δύσκολα θα μπορέσει να φέρει τα πάνω κάτω.
Τέλος, στη Φρανκφούρτη η Αϊντραχτ υποδέχεται την Μπεφνίκα, με στόχο να ανατρέψει το 4-2 του πρώτου αγώνα στο «Ντα Λουζ», όταν και έχασε από τους Πορτογάλους. Οι Γερμανοί θα παλέψουν για την πρόκριση, απέναντι σε μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των επαναληπτικών του Γιουρόπα Λιγκ για την προημιτελική φάση:
22.00 Νάπολι-Άρσεναλ
22.00 Άιντραχτ-Μπενφίκα
22.00 Βαλένθια-Βιγιαρεάλ
22.00 Τσέλσι-Σλάβια Πρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις