«Είναι θέμα γονιδίων»

“Είναι θέμα γονιδίων να ξεπερνάμε τα προβλήματα” αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη με αφορμή τη συμπλήρωση 91 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου. Αναλυτικά:

“19/08/1924 – 19/08/2015…
Ενενήντα ένα (91) χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του ιστορικού Προσφυγικού Συλλόγου μας.

Ένας Σύλλογος- μία Ομάδα- μία Ιδέα, που γεννήθηκε μέσα από τα σπλάχνα της προσφυγιάς και έχει αδιάλειπτη παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στην αθλητική πραγματικότητα της πατρίδας μας. Μεγάλωσε μέσα σε πολλές αντιξοότητες, αλλά μεγαλούργησε πρωταγωνιστώντας σε πολλά αθλήματα, τα οποία κατάφερε να αναπτύξει αποτελώντας πόλο έλξης της νεολαίας του Βόλου, αλλά και ολόκληρης της Μαγνησίας. Η ΝΙΚΗ και η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ έδιναν κουράγιο στους πρόσφυγες να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, Μέσα από τον Σύλλογο έγινε γνωστή η Νέα Ιωνία, ο Βόλος, η Μαγνησία, η Θεσσαλία σε όλη την Ελλάδα όταν η ποδοσφαιρική ομάδα αγωνίστηκε το διάστημα 1961-1966 στην Α΄ Εθνική.

Σήμερα, εμείς οι απόγονοι των Μικρασιατών προσφύγων καλούμαστε να φέρουμε την ομάδα και πάλι σε δρόμο επιτυχιών, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Όσα δύσκολα και αν μας βάζουν, εμείς πάντα με υπερηφάνεια θα τα προσπερνάμε, γιατί απλά είναι θέμα γονιδίων.

Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μία γροθιά, με σημαίες μας την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, την ΤΙΜΗ και την ΑΦΟΣΙΩΣΗ στα ιδανικά του αθλητισμού συνεχίζουμε την λαμπρή ιστορία της ιδέας ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, έχοντας πλήρη επίγνωση του ιστορικού μας καθήκοντος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – 2015 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις