Προετοιμασία και διακοπές για την ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ομάδα αθλητών του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, συμμετέχει στο καλοκαιρινό καμπ «Μπασκετοδιακοπές» που γίνεται στις εγκαταστάσεις της αθλητικής κατασκήνωσης Skouras Camp στην Χαλκιδική.

Η ομάδα αναχώρησε το πρωί της Τρίτης 18/8 και θα παραμείνει στην κατασκήνωση για επτά ημέρες, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το μπάσκετ με τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα του καμπ είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να αποτελεί προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική χρονιά αλλά δίνει και τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετάσχουν στο οργανωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας της κατασκήνωσης και να γνωρίσουν περισσότερα από 30 αθλήματα και δραστηριότητες.

Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής Θανάσης Κασαπίδης, ο οποίος επιμελήθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει το μάρκετ «Ήλιος» (Εγγλεζονησίου 39 στη Νέα Ιωνία) και τους γονείς των αθλητών για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις