Κανονικά, την Κυριακή 21/4 ο αγώνας του Ηρακλή με τον ΝΠΣ Βόλος

Τελικά, δεν εισέπραξε θετική ανταπόκριση από τη διοργανώτρια αρχή ο επίσημος Ηρακλής, ως προς το αίτημά του να μετατεθεί κατά μία μέρα ο αγώνας του Καυτανζογλείου με τον ΝΠΣ Βόλος, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Football League απάντησε στους «κυανολεύκους» με το επιχείρημα ότι είναι δεσμευμένη – για λόγους αξιοπιστίας του πρωταθλήματος – να συνδιεξάγει την ίδια ώρα και μέρα όλα τα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών.

Από αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ούτε ο Ημίθεος, παρά τους φόβους, τους οποίους εξέφρασαν, αλλά και κατέθεσαν προς τους αρμοδίους οι παράγοντές του και έχουν να κάνουν με την παράλληλη συνδιεξαγωγή του αγώνα στη – γειτονική προς το Καυτανζόγλειο – Τούμπα, αιτούμενοι τη μετάθεση διεξαγωγής του δικού τους παιχνιδιού τη Μ. Δευτέρα.

Κατόπιν αυτής της οριστικής, πλέον, εξέλιξης, η αναμέτρηση Ηρακλή – Βόλου θα διεξαχθεί (όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί) την Κυριακή 21/4, με ώρα έναρξης τις 15:00, χωρίς να έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις