Διεθνείς επιτυχίες για τις συγχρονίστριες του ΝΟΒ-Α

Τεράστια εμπειρία αποτέλεσε για τα κορίτσια μας το διεθνές μίτινγκ Beetles cup στο οποίο συμμετείχαν 16 χώρες του εξωτερικού καθώς και η εθνική μας ομάδα και 10 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα! Η ομάδα μας γύρισε στο Βόλο με 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλιο.

Πιο αναλυτικά, το πρώτο χάλκινο μετάλλιο ήρθε στο τεχνικό σόλο με τη Ζωή Καράγγελου, όπως επίσης είχαμε και μια 6η θέση με την Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη στο ίδιο αγώνισμα! Στη συνεχεία της ίδιας ημέρας τα κορίτσια μας κατάφεραν να αποσπάσουν τη δεύτερη θέση στο τελικό του τεχνικού ομαδικού με τις Χρυσούλα Ιωάννου, Ελένη Φράγγου, Ζωή Καράγγελου, Παρασκευή Τσέντζου, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Μελιτινή- Κυριακή Ντόβα, Ιφιγένεια Καραγιάννη, Κυριακή Καραγιάννη (αναπλ.), Γεωργία Μαντζαφλέρη (αναπλ.).

Στον πρώτο τελικό της δεύτερης μέρας αυτό του ελεύθερου σόλο η Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη κατάφερε να βρεθεί στην 4η θέση με την Ζωή Καράγγελου να ακολουθεί στην 9η θέση! Σε έναν ακόμα τελικό αυτό του τεχνικού ντουέτο οι Παρασκευή Τσέντζου και Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη βρέθηκαν στην 6η θέση με τις Χρυσούλα Ιωάννου, Ζωή Καράγγελου, Δήμητρα Ουρανιτσα (αναπλ.) να ακολουθούν στην 7η θέση.

Στη συνέχεια, στον επόμενο τελικό αυτό του ελεύθερου ομαδικού τα κορίτσια μας Χρυσούλα Ιωάννου, Ελένη Φράγγου, Ζωή Καράγγελου, Παρασκευή Τσέντζου, Δήμητρα Ουρανιτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Μελιτινή- Κυριακή Ντόβα, Ιφιγένεια Καραγιάννη, Κυριακή Καραγιάννη (αναπλ.), Γεωργία Μαντζαφλέρη (αναπλ.) κέρδισαν τη Πέμπτη θέση! Τη τελευταία μέρα των αγώνων οι αθλήτριες μας αρχικά στο τελικό του ελεύθερου ντουέτο οι Παρασκευή Τσέντζου κατέκτησαν τη 5η θέση και οι Ζωή Καράγγελου, Δήμητρα Ουρανιτσα, Χρυσούλα Ιωάννου (αναπλ.) την 7η θέση.

Τέλος, οι γοργόνες μας Χρυσούλα Ιωάννου, Ελένη Φράγγου, Ζωή Καράγγελου, Παρασκευή Τσέντζου, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Μελιτινή- Κυριακή Ντόβα, Ιφιγένεια Καραγιάννη, Κυριακή Καραγιάννη, Γεωργία Μαντζαφλέρη κατέκτησαν ένα ακόμα ασημένιο μετάλλιο στο τελικό του highlight και ένα χάλκινο μετάλλιο στο τελικό του combo.

Μέλη της εθνική μας ομάδα ήταν και οι δικές μας αθλήτριες Βασιλική Κοφίδη, Ελένη Φραγκάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη.

Οι αθλήτριες μας αγωνιζόμενες με τα χρώματα της χώρας μας κατάφεραν να κατακτήσουν ένα χάλκινο μετάλλιο στο τελικό του τεχνικού ομαδικού όπου μέλη του αποτέλεσαν οι Αναστασία Κουτσελίνη, Ελένη Φραγκάκη, ένα ασημένιο μετάλλιο στο τελικό του ελεύθερου ομαδικού όπου συμμετείχαν και οι δικές μας Αναστασία Κουτσελίνη, Ελένη Φραγκάκη, Βασιλική Κοφίδη (αναπλ.), ένα δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στο τελικό του highlight στο οποίο συμμετείχαν και οι δικές μας Βασιλική Κοφίδη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη και τέλος οι ίδιες αθλήτριες κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα του combo.

Την ομάδα συνόδευσαν η προπονήτρια του ομίλου μας Δήμητρα Ζαντερίου και η αρχηγός αποστολής Μαρία Φράγγου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας και στους προπονητές τους, απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. και τους εύχονται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο 20-21/4/19, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν σε αυτούς είναι οι: Ελένη Φραγκάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Ζωή Καράγγελου, Παρασκευή Τσέντζου, Ευθαλία- Δέσποινα Παγώνη, Χρυσούλα Ιωάννου, Δήμητρα Ουρανίτσα, Γεωργία Μαντζαφλέρη, Κωνσταντίνα Γρηγορίου, Ελένη Φράγγου, Κυριακή Καραγιάννη.

Δελτίο Τύπου ΝΟΒ-Α

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις