Γ’ Εθνική μπάσκετ: Τελευταίο παιχνίδι έδρας για Ολυμπιακό Β. αύριο με Εύαθλο

Με τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός Βόλου για τον 3ο όμιλο θα αντιμετωπίσει τον Εύαθλο Πολυκάστρου στο κλειστό του ΕΑΚ, με στόχο να κλείσει νικηφόρα τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις εντός έδρας.
Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του Πάσχα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη, ενώ την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα κάνει το ρεπό του.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση για το αυριανό παιχνίδι, στην οποία τονίζονται τα εξής:
«Με τον Εύαθλο Πολυκάστρου, την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, ολοκληρώνει τις εντός έδρας εμφανίσεις της η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, έχοντας ήδη πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.
Η ομάδα του Ευάθλου Πολυκάστρου έχει έναν αγώνα λιγότερο, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, έχει εξασφαλίσει και αυτή την παραμονή τη, διαθέτοντας ένα αξιόμαχο σύνολο, ενώ στον αγώνα του Α’ γύρου είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό με 57-47.
Αναμένεται να γίνει ένας αμφίρροπος αγώνας και είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας μας να χειροκροτήσουν τα παιδιά και τον προπονητής μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά και για την άνετη εξασφάλιση της παραμονής.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εύαθλο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και αναμένεται ο προπονητής μας Παναγιώτης Γκουγκουτούδης να έχει την Κυριακή όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή μας και να τους δώσουν ώθηση για τη κατάκτηση ακόμη ενός ροζ φύλλου αγώνα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις