Στοίχημα: «Στήριγμα» η Νις!

Γεμάτο δράση είναι το Σάββατο (20/04), όσον αφορά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το  Betarades.gr έψαξε στο κουπόνι, και βρήκε άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις στοιχήματος. Η βασική επιλογή προκύπτει από το ματς της Νις με την Καέν για τη Ligue 1. Παρόλα αυτά, μας απασχολεί στοιχηματικά και το Νιουκάστλ – Σαουθάμπτον. Στο μπάσκετ, σημείο βγαίνει από το ματς της Κύμης με το Λαύριο. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Betshop. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Κερδίζει η Νις

Στην 33η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, η Νις υποδέχεται την Καέν. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και δείχνουν να βρίσκουν τη φόρμα τους την κατάλληλη στιγμή. Κάνουν αγώνα για να προλάβουν την πεντάδα, και με μεγάλη υπέρβαση και την τετράδα. Η Νις είναι στο -3 από την πέμπτη θέση και έχει την ευκαιρία σήμερα να ασκήσει πίεση στη Μαρσέιγ. Έμεινε αλώβητη στην έδρα της Ρεν, με το 0-0. Σήμερα, θα βρει απέναντί της μια ομάδα που μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει.

Η Καέν λοιπόν, είναι μοιραία στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Την περασμένη αγωνιστική, η Καέν ηττήθηκε 0-1 από την Ανζέ, και το αποτέλεσμα αυτό μοιάζει καταδικαστικό. Ειδικά εκτός έδρας, η Καέν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Αντίθετα, η Νις εμφανίζεται πολύ ισχυρή στο γήπεδό της. Θεωρούμε ότι η διαφορά ποιότητας θα παίξει το ρόλο της απόψε, και θα δώσει τη νίκη στη Νις. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.80.

Μπορεί τη νίκη η Νιουκάστλ

Η Πρέμιερ Λιγκ έφτασε στην 35η αγωνιστική της, και η Νιουκάστλ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον. Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μικρές, με τη Νιουκάστλ να είναι δύο πόντους πάνω από την αντίπαλό της. Οι γηπεδούχοι, στην έδρα τους, αποκτούν άλλη δυναμική, και έχουν υποτάξει εκεί ακόμα και τη Μάντσεστερ Σίτι. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Νιουκάστλ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ, βάζοντας τέλος στο αρνητικό της σερί και δείχνοντας ότι επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις.

Η Σαουθάμπτον από την άλλη, δεν έχει ξεφύγει εντελώς από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Βέβαια, κέρδισε τη Γουλβς, και πήρε βαθμολογική ανάσα. Ωστόσο, τα αμυντικά κενά της είναι σημαντικά και φανερά στα περισσότερα παιχνίδια. Η Νιουκάστλ είναι «σφιχτή» και έχει τα φόντα να πάρει τη νίκη. Θα την εμπιστευτούμε με κάλυψη, καθώς δύσκολα χάνει. Επιλογή μας ο 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 1.80.

Υψηλό σκορ στο Κύμη – Λαύριο

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και στην Betshop Basket League. Εδώ, η Κύμη παίζει στην έδρα της με το Λαύριο, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, και η νίκη είναι μονόδρομος για αυτές σήμερα. Η Κύμη ήταν τραγική στο ματς με τον Άρη και δέχτηκε 95 πόντους από τους «Κιτρινόμαυρους». Γενικά, πρόκειται για ένα σύνολο που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην επίθεση και προσπαθεί να σωθεί με το επιθετικό ταλέντο κάποιων παικτών της. Τώρα, που το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του, δεν αναμένεται να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Επομένως, η Κύμη θα επιδιώξει να κερδίσει με «όπλο» την επίθεση.

Τα ίδια πάνω-κάτω, ισχύουν και για το Λαύριο. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε ασφαλή θέση και ψαχνουν τη νίκη σωτηρίας. Δεν είναι κακή ομάδα, αλλά διάφορα προβλήματα, κυρίως τραυματισμών, δεν τους επέτρεψαν να παίξουν το μπάσκετ που μπορούν. Πάντως, το Λαύριο διαθέτει ποιοτικούς παίκτες που έχουν τα φόντα να κουβαλήσουν την ομάδα στα δύσκολα. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπουμε ένα ωραίο παιχνίδι με έμφαση στις επιθέσεις. Για το λόγο αυτό, κρατάμε το Over 157.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις