«Φινάλε» με το μεγαλύτερο pyroshow στην ιστορία της Τούμπας!

Σε ρυθμούς… φιέστας κινούνται στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, εφόσον ολοκληρωθεί με θετικό αποτέλεσμα το ματς με τον Λεβαδειακό και ο Δικέφαλος σφραγίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα! Φινάλε με το μεγαλύτερο pyroshow στην ιστορία της Τούμπας!

“Πυρετός” προετοιμασιών στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ καθώς αύριο (21/4) ξημερώνει, όπως όλα δείχνουν, μια ιστορική ημέρα για την οικογένεια του Δικεφάλου.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ βρίσκονται επί ποδός για να ετοιμάσουν μια φαντασμαγορική γιορτή με φόντο τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.

Καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδας, στην Τούμπα γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες για την υλικοτεχνική υποδομή της φιέστας προκειμένου οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας να απολαύσουν μια αλησμόνητη βραδιά…

Οι «ασπρόμαυροι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν εχθές, ζήτησαν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να προφυλάξει το «σπίτι» του και να παραμείνουν στις θέσεις τους μετά το τέλος του αγώνα ενώ και οι σύνδεσμοι σε κοινή ανακοίνωση, ζητούν να μην ανάψει ούτε ένας πυρσός προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα. 

Οι εορτασμοί -εξάλλου- του ΠΑΟΚ θα κορυφωθούν και θα ολοκληρωθούν με ένα ανεπανάληπτο pyroshow, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο της ιστορίας της Τούμπας, αφήνοντας πίσω το αλησμόνητο pyroshow που στήθηκε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό…

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ολοκληρώσουν τη φιέστα με ένα φινάλε εφάμιλλο της ιστορικής βραδιάς που θα ζήσει η οικογένεια του ΠΑΟΚ και θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια…

Υπάρχουν -ωστόσο- λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καθώς το εν λόγω pyroshow θα γίνει μετά την απονομή και μόλις τελειώσει το τετράλεπτο των βεγγαλικών.
Οι πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ θα κάνουν το γύρο του γηπέδου εν μέσω πυρσών, ολοκληρώνοντας την γιορτή σε κλίμα απόλυτης αποθέωσης στην κατάμεστη Τούμπα!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις