Εύκολη νίκη… για Σαρακηνό, στο “Olimpico”

Μια αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, Αγ. Άννα και Σαρακηνός αγωνίστηκαν στο «Olimpico», για να βελτιώσουν την τελική βαθμολογική τους θέση, σε μια αναμέτρηση που δεν είχε άλλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι με 2-0, με το σκορ να διαμορφώνεται με γκολ που σημειώθηκαν από ένα σε κάθε ημίχρονο.
Οι ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, του οποίου είχαν το γενικότερο έλεγχο.

Το σκορ άνοιξε για το Σαρακηνό με τη συμπλήρωση του ημιώρου, με βολέ του Μπακάλη  αρκετά έξω από την περιοχή, που έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας. Για τους φιλοξενούμενους στο ίδιο ημίχρονο υπήρξαν ακόμα τρεις κλασικές ευκαιρίες με τους του Αλ. Απ. Σιώμο, Τζίκα και Μόσιο.

Στο β’ μέρος, έγινε το 0-2 όταν στο 59’ υπήρξε ανατροπή του Θάνου εντός περιοχής και υπόδειξη πέναλτι, με τον Αλ. Απ. Σιώμο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να είναι εύστοχος.

Για το Σαρακηνό, υπήρξαν ακόμα τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ με τους Σιώμο, Μόσιο, και Τζίκα, οι οποίοι ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Για τους γηπεδούχους, η καλύτερη προσπάθεια με τον Ζαρίφη στο 85’, όταν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας, Χατζητρακόσιας, Σκοπός, Κόκκαλης, Σ. Τσιουρέλης (76′ Γιοβάνης), Κολώνιας (46′ Κανδύλας), Πασχάλης (46′ Σφάκας), Ζαρίφης, Σπ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος (46′ Σφάκας)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Κουσκουρίδας, Ρακής, Γιαμαλής, Μοράλες, Θάνος, Τζίκας, Καλαμάτας, Σιώμος, Μπακάλης (75’ Κουτσώνας), Μόσιος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις