Ελπίζουν στο καλύτερο στον Ολυμπιακό Βόλου

Η τροπολογία για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει ακόμη κατατεθεί στη Βουλή, από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και όσο υπάρχει αυτή η καθυστέρηση, οι ομάδες που πλήττονται από την αναδιάρθρωση, στην ουσία οι σύλλογοι της Γ’ Εθνικής, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου, ελπίζουν πως ίσως κάτι αλλάξει στο τέλος.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή, στην περίπτωση του Ολυμπιακού, είναι πως η ομάδα ανέβηκε κατηγορία και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ. Ποια μορφή, ωστόσο, θα έχει νέα Φούτμπολ Λιγκ κανείς ακόμη δεν γνωρίζει με σιγουριά. Θα είναι η τρίτη τη τάξει κατηγορία, όπως προβλέπει το σχέδιο Βασιλειάδη με 14 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα; Θα είναι η δεύτερη κατηγορία, στην περίπτωση που η αναδιάρθρωση πάει ένα χρόνο πίσω (φαντάζει δύσκολο) και θα υπάρξουν δύο όμιλοι, Βορράς και Νότος;
Τελευταία προστέθηκε και μία ακόμη περίπτωση. Να γίνουν μπαράζ μεταξύ των οκτώ πρωταθλητών των ομίλων, για την άνοδο δύο ομάδων στη Σούπερ Λιγκ. Έτσι, για να υπάρξουν και κάποιες ομάδες που θα κερδίσουν άνοδο από την Γ’ Εθνική κατηγορία. Γιατί είναι παγκόσμιο φαινόμενο, να βγαίνεις πρωταθλητής και να μην ανεβαίνεις – στην ουσία – κατηγορία.
Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν, παρότι οι παίκτες δεν προπονούνται πλέον. Αν αλλάξει άμεσα κάτι, τότε θα κληθούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Το θέμα είναι σε τί κατάσταση θα βρίσκονται, στην περίπτωση που θα απέχουν για αρκετές μέρες από την αγωνιστική δράση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις