Νίκη για Ηρακλή… 3-0 τον Πρωτεσίλαο

Ο Ηρακλής ήταν νικητής της αναμέτρησης που έγινε στο Βασδέκειο, καθώς επικράτησε του Πρωτεσιλάου με 3-0 και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία με την ολοκλήρωση της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της Α’ ΕΠΣΘ.

Πολύ ωραίο θέαμα προσέφερε η αναμέτρηση στους πολλούς φιλάθλους που την παρακολούθησαν, καθώς οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη,  με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές φάσεις εκατέρωθεν.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού οι γηπεδούχοι είχαν και  πολλά τρεξίματα και το απαιτούμενο πάθος, αλλά το κυριότερο υπήρξαν εύστοχοι στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο  γκολ σε τέσσερις περιπτώσεις με τους Κ. Κόρκο, Παναγιώτου, Σιαμανίκο και Νικογιάννη,  ωστόσο ο Ηρακλής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 21’ με τον Γκάγκα, που έκανε το σουτ από πλάγια θέση κι αριστερά, εντός περιοχής.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι απαλλαγμένοι από το άγχος ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και πετυχαίνοντας δύο γκολ, σε δυο λεπτά, κατάφεραν να θέσουν τις βάσεις για τη νίκη.

Συγκεκριμένα στο 53’ο Δημητρίου με πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής  έκανε το 2-0 και στο 55’ ο Καραλής με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ανέβασε το σκορ στο 3-0.

Στην καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, στο β’  ημίχρονο, ατομική ενέργεια από δεξιά του Απ. Λάμπου, που ολοκληρώθηκε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα αποκρούστηκε από τη συμβολή των δοκών,  ενώ στα δοκάρια “απάντησαν” οι γηπεδούχοι με το κάθετο δοκάρι του Γκάγκα, μετά από σουτ στο 73’.

Τόσο πριν όσο και μετά από αυτές τις δύο περιπτώσεις, υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά κι από τις δύο εστίες, που θα μπορούσαν να έχουν διαμορφώσει ένα διαφορετικό σκορ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Κικίδης, Πιέτρη (74’ Απ. Γκίκας), Τσαντόπουλος, Στρούγγης, Καραλής, Τσούκαλης (81’ Π. Γκίκας), Δημητρίου, Τανός, Πετρόπουλος (81’ Χριστογιαννούλας) Γκάγκας.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ:Τίτας, Ακριβούσης, Ι. Λάμπος, Σιαμανίκος, Χασιώτης, Κόρκος, Νικογιάννης, Ερ. Μουσαμπέλιου, Απ. Λάμπος, Σουδης (72’ Μαλλιαρός), Παναγιώτου (78’ Μπουρτζής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις