“Πεντάρα” για το Ρήγα… υποβιβασμός για το Μαγνησιακό

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Μαγνησιακού και του Ρήγα,  που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με την ομάδα του Βελεστίνου, χωρίς να χρειαστεί ν’ ανεβάσει ρυθμό, να επικρατεί με 5-0, έχοντας μάλιστα και χαμένο πέναλτι.

Από την άλλη πλευρά, οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού όσο κι αν ήθελαν δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, δεδομένης της διαφοράς ποιότητας που είχαν με τους αντιπάλους τους και μετά από αυτό το εις βάρος τους αποτέλεσμα, η ιστορική ομάδα του Βόλου θα υποβιβαστεί  στην δεύτερη τοπική κατηγορία, δύο χρόνια μετά την επάνοδό της από εκεί…

Οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα που είχε τη συντριπτική  κατοχή της μπάλας αλλά και της παραγωγής ευκαιριών από το πρώτο λεπτό κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κερδισμένο πέναλτι στο 5’ όταν ο Κωστής ανέτρεψε τον Γούτσιο (υποδείχθηκε από τον βοηθό Σφυρή, αφού αρχικά ο διαιτητής Τασσιόπουλος έδειξε φάουλ), περίπτωση όμως που δεν μετουσιώθηκε σε γκολ, αφού ο Βλαχόπουλος πέφτοντας στη δεξιά του γωνία κατάφερε να “κερδίσει”  το Νασιακοπουλου που ανέλαβε την εκτέλεση.

Μάλιστα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν ήταν μόνο σε αυτή τη στιγμή που αντέδρασε εξαιρετικά,  καθώς και στην συνέχεια του αγώνα είχε εκπληκτικές επεμβάσεις διατηρώντας το εις βάρος σκορ, έστω και σ’ αυτά τα επίπεδα.

Ότι δεν έγινε στη φάση που χαμένου πέναλτι, έγινε στο 28’ όταν ο Κρανιάς ανέτρεψε τον  Νασιακόπουλο, για να έχουμε ορθά δεύτερη υπόδειξη πέναλτι, που αυτή τη φορά εκτέλεσε εύστοχα ο Σπαθής κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Πάσχος, ο οποίος στο 31’ ολοκλήρωσε ατομική προσπάθεια με σουτ, κάνοντας το 0-2 και τρία λεπτά αργότερα (34’) το 0-3 με πολύ ωραία προσπάθεια και πλασέ.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, αφού η πρώτη τελική προσπάθεια του Μαγνησιακού με προβολή του Οικονόμου που απέκρουσε ο Παπαγιάννης στο 45’ δεν είχε αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Μίλτου Ζιάκα έριξαν το ρυθμό τους,  καθώς δεν υπήρχε ουσιαστική αντίδραση από πλευράς γηπεδούχων. Παρόλα αυτά παρήγαγαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες και στο 66’ ο Σέττος με υπέροχο τελείωμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 0-4 για να διαμορφωθεί στο 81’ το τελικό 0-5 και πάλι με το Σέττο, που σκόραρε αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανιάς, Κωστής, Κατσίφας, Βασιλείου, Κολημήτρας, Τσένα (21’ λ.τρ. Ντάγγαλος), Χριστοδούλου, Μπαλλάς, Ζενούνης, Οικονόμου.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής (77’ Κόκκας), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Πάσχος, Σουγκάρης (72’ λ.τρ. Τσιαντής), Γάρος (82’ Γ. Μπόλκας), Νασιακόπουλος (30’ λ.τρ. Σταμάτης), Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις