Εξαιρετική η Δήμητρα… 6-1 την Ακρόπολη

Σε εξαιρετική κατάσταση η Δήμητρα, ήθελε να κλείσει τις εντός έδρας εμφανίσεις με μία πολύ καλή απόδοση, ευχαριστώντας έτσι τους φιλάθλους της, οι οποίοι στήριξαν την ομάδα ολόκληρη τη χρονιά, τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας κι έτσι οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ανδρωνά αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κατάφεραν να κερδίσουν με 6-1 την Ακρόπολη, που δεν ήταν σε καλή ημέρα, γενικότερα.

Στο 9’  ο Στεφανής  με πλασέ έκανε το 1-0,  μετά από πάσα του Ζαντιώτη,  πλασάροντας στην απέναντι γωνία του Ανατολή.

Στο 17’ ο Στεφανής μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Τσιάτσιος τη δεύτερη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό με πολλές πάσες, που ξεκίνησαν από την άμυνα της Δήμητρας, ο Νικηφοράκης έκανε τη συρτή σέντρα και ο Κρανάς σχεδόν προ κενής εστίας πέτυχε το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 47’ ο Θωμαΐδης ξεκίνησε ατομική προσπάθεια από το κέντρο και κάνοντας το “1-2” με τον Αραπίτσα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ κι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 50’ ο Τ. Κολημήτρας βρέθηκε επίσης σε θέση τετ α τετ και μείωσε σε 4-1 για την Ακρόπολη,  για να διατηρηθεί το ίδιο σκορ ως το 60’, αφού κεφαλιά του Κρανά, μετά από σέντρα του Βούλγαρη, αποκρούστηκε από το δοκάρι.

Στο 63’ ο Κρανάς ήταν πιο εύστοχος και με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Κακλιά έκανε το 5-1, για να διαμορφώσει στο 77΄ και πάλι ο Κρανάς, από διαγώνια πάσα του Βούλγαρη, το 6-1.

Πέρα από το μεγάλο σκορ και την εξαίρετη εμφάνιση, μεγάλο κέρδος για την ομάδα της Δήμητρας ήταν ότι έδωσε ευκαιρία  να αγωνιστούν σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, με κορυφαίους τους 17χρονους Ζαντιώτη και Τιμπλαλέξη, που αγωνίστηκαν στο χώρο του κέντρου, είχαν πολλά τρεξίματα και πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, βγάζοντας πολλές συνεργασίες.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Β. Τσιάτσιος (53’ Μπιρμπίλης), Νικηφοράκης (64’ Μηλιώνης), Στ. Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης (56’ Κακλιάς), Κρανάς, Τιμπλαλέξης, Αραπίτσας, Βούλγαρης, Ζαντιώτης

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Γκατζούνας (46’ Τσαπέρος), Τ. Κολημήτρας, Κ. Κολημήτρας, Χάνος, Κατής, Παγώνης (85’ Διαμάντης), Κόκας (70’ Αντωνίου), Μίλτος, Τσεκούρας, Κουτλούμπασης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις