Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 25ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε και η προτελευταία (25η αγωνιστική) του πρωταθλήματος, με τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν κατά το ήμισυ στην κορυφή, όπου ο Τοξότης κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ, μετά από 14 χρόνια, παίρνοντας τη μια από τις δυο θέσεις ανόδου.

Ωστόσο, η μεγάλη μάχη θα δοθεί για τη δεύτερη προνομιούχο θέση, όπου Δάφνη και Ιάσονας θα συνεχίσουν να παλεύουν και το πλέον πιθανό είναι να κριθεί στο νήμα… της ισοβαθμίας, με την ομάδα των Αγ. Αναργύρων να έχει το πλεονέκτημα.
Θεωρητικά, ανοιχτή είναι και η μια θέση για υποβιβασμό, αφού δυο ομάδες (Πηλέας και Μικροθήβες) έχουν δυο πόντους διαφορά, ωστόσο το πλεονέκτημα δείχνει να είναι με τον Πηλέα, αφού  αντιμετωπίζει μια βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα (Πηλέα), την ώρα που οι Μικροθήβες θα αντιμετωπίζουν τον ένα από τους δυο διεκδικητές της ανόδου, τον Ιάσονα.

Φυσικά, μαθηματικές ελπίδες έχει και η ΑΕ 2002 για να τερματήσει στη δεύτερη θέση, ωστόσο αυτό προϋποθέτει διπλό στραβοπάτημα για τις ομάδες που βρίσκονται στις μεγαλύτερες θέσεις.

Τα αποτελέσματα
ΦΘ Αγχίαλος- Αστέρας 1-1
ΑΕ 2002- Μακρινίτσα 1-0
Πηλέας- Πανιώνιος 2-4
Τοξότης- Άνθιμος Γαζής 5-0
Ελευθεριακός- Ιάσων 1-2
Δάφνη- Μικροθήβες 5-0
Ρεπό: Παγασητικός

Η Βαθμολογία
*Πηλέας, Ελευθεριακός, Μικροθήβες, Μακρινίτσα, Αστέρας Ριζ., ΑΕ 2002, Τοξότης, Δάφνη, Ιάσων, Πανιώνιος, Παγασητικός έκαναν το ρεπό τους στο β΄ γύρο
** Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα προάγονται απευθείας στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία
***Οι ομάδα που θα καταλάβει την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζεται απευθείας στην Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία

Η επομενη- 26η αγωνιστική
Αστέρας Ριζ.- ΑΕ 2002
Παγασητικός- Πηλέας
Μακρινίτσα- Τοξότης
Πανιώνιος- Ελευθεριακός
Άνθ. Γαζής- Δάφνη
Μικροθήβες- Ιάσων Α.Μ.
Ρεπό: ΦΘ Αγχιάλου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις