Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Ανακοίνωση με τις οδηγίες εισόδου στο Πανθεσσαλικό για τον φιλικό αγώνα Νίκη Β. – ΑΕΛ εξέδωσε ο βολιώτικος Σύλλογος. Η γενική είσοδος ορίζεται στα 10€ ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν. Οι φίλοι της λαρισινής ομάδας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από το Βόρειο πέταλο (προς Περιφερειακό). Αναλυτικά:

“Για τον φιλικό αγώνα ΝΙΚΗ Β. – Α.Ε.Λ. που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/08 και ώρα 18:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα ισχύσουν τα κάτωθι:

Οι φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ θα εισέλθουν στο γήπεδο χρησιμοποιώντας την Α΄ πεζογέφυρα. Στη συνέχεια θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα είτε από τη σκεπαστή κερκίδα είτε από το νότιο πέταλο (προς τον Βόλο) είτε από την ανατολική κερκίδα (προς το Πήλιο).

Οι φίλαθλοι της Α.Ε.Λ. θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Γ΄ πεζογέφυρα και θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το βόρειο πέταλο (προς τον περιφερειακό).

Όλοι οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα εισέλθουν από την Α΄ πεζογέφυρα με την επίδειξη επαγγελματικής ταυτότητας και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Τα παιδιά κάτω των (12) ετών θα εισέλθουν δωρεάν στο γήπεδο.

Τιμή εισιτηρίου (10) ευρώ.

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν στις 16:30΄.”