Άλμα παραμονής για Ηρακλή, 2-0 τον ΝΠΣ Βόλος

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο «Γηραιός» πανηγύρισε το «τρίποντο», αφού τη νίκη επί των Τρικάλων διαδέχθηκε αυτή επί του προβιβασθέντα Βόλου με 2-0 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ρόβας ήταν ο σκόρερ της ομάδας του Τροΐζι, ανοίγοντας το σκορ στο 13′ με σουτ και διπλασιάζοντας ατομικά και ομαδικά τέρματα με κεφαλιά στο 24′. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν ως το τέλος κι έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, που τους έφερε στη 10η θέση με 42 βαθμούς, στο +2 από τον Καραϊσκάκη Άρτας (40β.), που έμεινε με τον Εργοτέλη στο 1-1.

Έτσι ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να νικήσει στα Χανιά τον ΑΟΧ Κισσαμικό (43β.) στην τελευταία αγωνιστική, ώστε να βρίσκεται σίγουρα στη Super League 2 την επόμενη σεζόν, ενώ θα τον βολεύει και η ισοπαλία, αν δεν νικήσουν οι Αρτινοί τα Τρίκαλα εντός έδρας.

Ηρακλής (Τροΐζι): Καχριμαν, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Ντούνης (67′ Τσίπρας), Βιτλής, Στάμου, Καθάριος (76′ Γιαννίτσης), Παναγιωτούδης, Περόνε, Ρόβας, Μπορίκο

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Κραβαρίτης, Ντεντάκης, Πέντα, Πίσπας (56′ Φράγκος), Ενγκουέν, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Κότο, Δόρης (63′ Λούκας), Κορέλας, Παπαδόπουλος

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις