Βετεράνοι άσοι τίμησαν τη μνήμη του Βαγγέλη Βουρούκου και ενίσχυσαν το Γηροκομείο (50 photos)

Τη μνήμη του Βαγγέλη Βουρούκου τίμησαν σήμερα παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα στο τουρνουά βετεράνων που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι της Νίκης με τη συμβολή της περιφέρειας Θεσσαλίας. Το τουρνουά είχε και φιλανθρωπική διάσταση, αφού υπήρχε κουμπαράς, όπου όσοι ήθελαν προσέφεραν χρηματικό ποσό για το Γηροκομείο Βόλου.

Οι πέντε ομάδες που συμμετείχαν ήταν η Νίκη, η ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός, ο Α.Ο. Τρίκαλα και η Αναγέννηση Καρδίτσας με πολλούς μεγάλους άσους του παρελθόντος. Οι αγώνες είχαν διάρκεια 30 λεπτά και διεξάγονταν ταυτόχρονα στο κεντρικό και βοηθητικό χώρο του σταδίου.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, η αντιπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη και οι κ.κ Παναγιωτόπουλος και Θεοδωρίδης εκ μέρους των παλαιμάχων, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στα παιδιά του αείμνηστου Βαγγέλη Βουρούκου, στη Σμαρούλα Βουρούκου και στον Κωνσταντίνο Βουρούκο

Επίσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Νίκης τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές  Τζίνη Ν., Μωράκη Αντ., Κασαπλέρη Τ. και Νάνο Σίμο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το τουρνουά γεννήθηκε από μία ιδέα του Συνδέσμου της Νίκης και πλέον έγινε πραγματικότητα. Η ανταπόκριση αυτής της ιδέας ήταν θετική και από της τέσσερις ομάδες και την δέχθηκαν με πολύ θέρμη. Στόχος αυτού του τουρνουά είναι να διοργανώνεται κάθε χρόνο και σε διαφορετική πόλη της Θεσσαλίας.

Το παρών έδωσαν επίσης οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βόλου κ.κ. Ιάσονας Αποστολάκης και Απόστολος Παπαδούλης (αγωνίστηκε με τους παλαίμαχους της Νίκης), η εκπρόσωπος της υφυπουργού κας Χρυσοβελώνη, κα Ρένα Γεωργιτσάκη, ο πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Παύλος Πάνος και όλη η οικογένεια του αείμνηστου Βαγγέλη Βουρούκου. Με την ομάδα της Λάρισας έδωσε το παρών και ο κ. Κούγιας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις