Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ από την Ανόρθωσις Βόλου

Από την Μ.Δευτέρα έως την Μ.Πέμπτη στο ΕΑΚ του Βόλου, διεξάγεται φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ από την Ν.Β.Α Ανόρθωσις Βόλου σε συνεργασία με τον Δήμο βόλου. Τέσσερις μέρες γεμάτες μπάσκετ, 30 αγώνες, 10 ομάδες, πάνω από 300 βολιωτάκια. Ο σκοπός ιερός, καθώς θα μαζευτούν τρόφιμα και φάρμακα που θα παραδοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Βόλου ώστε να ενισχυθούν οικογένειες και συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη, ειδικά τις άγιες μέρες του Πάσχα.   

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2004 μέχρι 2011 από εννιά ομάδες της Μαγνησίας (Ανόρθωση, Νίκη Βόλου, Γ.Σ.Βόλου, Γ.Σ.Αλμυρού, Α.Ε Διμηνίου, Αιολικός, Ανάληψη, Γ.Σ Αγριάς, Μπάσκετμπολ Κλάμπ) και μια ομάδα της Καρδίτσας (Απόλλων).

Επίσης, την Μ. Τρίτη 23/4/2019 στις 5μ.μ στο ΕΑΚ του Βόλου, θα γίνει ένας πανηγυρικός αγώνας μεταξύ της ανδρικής ομάδας της Ανόρθωσις Βόλου που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Β’ ΕΣΚΑΘ και της Μεικτής ομάδας Βόλου (επίλεκτοι αθλητές του Βόλου που αγωνίζονται στην Β’, Γ’ Εθνική κατηγορία και στην Α1  ΕΣΚΑΘ) για να γιορτασθεί η άνοδος της ομάδος στην Α2 κατηγορία.

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή του κυπέλλου υπερπρωταθλητή Β’ ΕΣΚΑΘ Θεσσαλίας 2019 στην ομάδα μας από την Ε.Σ.ΚΑ.Θ και θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις σε όλους τους αθλητές των τμημάτων μας(Ανδρικό, Εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες, μίνι, προμίνι & τζούνιορς) που φέτος αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ με αρκετές επιτυχίες. Επίσης, θα βραβευτούν όλοι οι Σύλλογοι αλλά και οι μικροί αθλητές που πήραν μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς συμμετείχαν όχι μόνο για να παίξουν μπάσκετ και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και για να μάθουν την αξία της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στους συνανθρώπους μας.

Καλούμε όλους τους αθλητές, γονείς, φίλους της ομάδας, και όσους αγαπούν το μπάσκετ να παρακολουθήσουν τον πανηγυρικό αγώνα ώστε να επιβραβεύσουμε τους νεαρούς αθλητές μας για την επιτυχία τους αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Μετά το πέρας των βραβεύσεων θα υπάρξει μπουφές και κεράσματα για όλους καθώς η όλη διοργάνωση θα έχει γιορτινό κλίμα. 

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και δήλωσαν συμμετοχή, την Λέσχη ειδικών δυνάμεων που μας στηρίζει σε κάθε διοργάνωση, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Μαγνησίας & το Σύνδεσμο Κριτών Θεσσαλίας που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, καθώς και τον Δήμο Βόλου & τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την στήριξη.   

Δελτίο Τύπου “Ανόρθωσις Βόλου”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις