Στο Βόλο για Ολυμπιακό ο Γουόρντεν

Στον Ολυμπιακό δεν σταματούν την προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας. Ο μέσος Στέφανος Πολύζος που προέρχεται από την Κ20 του ΠΑΟΚ βρίσκεται προ των πυλών, ενώ για τη θέση του σέντερ φορ έχει προκριθεί η λύση του Έρικ Γουόρντεν. Πρόκειται για 23χρονο Γκανέζο με εμπειρία,,,

,,,από το πρωτάθλημα της Football League, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Θεσσαλία” που μάλιστα χθες Πέμπτη (20/8) βρισκόταν στον Βόλο.
Ο Έρικ Γουάρντομ Γουόρντεν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1992 στην πόλη Άκρα της Γκάνας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Θέλτα και την περίοδο 2011-12 αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα του ισπανικού συλλόγου καταγράφοντας 10 συμμετοχές και δύο γκολ. Στην Ελλάδα τον έφερε ο Φωκικός την επόμενη σεζόν. Οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές, πετυχαίνοντας εννέα γκολ σε 23 ματς.
Την περίοδο 2013-14 έπαιξε μόνο σε τέσσερα ματς του Φωκικού διότι πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό, στον οποίο αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια. Με την ομάδα της Βοιωτίας έπαιξε σε έναν ακόμη αγώνα, πριν δοθεί πέρυσι δανεικός στον Ηρακλή Ψαχνών με τον οποίο είχε 26 συμμετοχές και έξι γκολ.
Μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο Γουόρντεν είχε την ευκαιρία να δοκιμαστεί και στη Μόναχο 1860, αλλά ένας τραυματισμός του τη στέρησε. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε κοντά στο να υπογράψει στη Λαμία, αλλά όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι η επόμενη ομάδα του.
Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις