Στοίχημα: Σοβαρή για το διπλό η ΑΕΚ

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα του σημερινού προγράμματος στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς υπάρχει δράση σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία και Τουρκία. Το Betarades.gr επικεντρώνει την προσοχή του στις αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν το απόλυτο προβάδισμα για την τρίτη σερί μεταξύ τους μονομαχία στον τελικό. Αμφότεροι έχουν κερδίσει 2-0 στα πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία, σήμερα το μόνο που θέλουν είναι να προστατεύσουν τα σκορ που έχουν πάρει. Από εκεί και έπειτα, θα μας απασχολήσει και η αναμέτρηση Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης για την εμβόλιμη 34η αγωνιστική της Α’ Ισπανίας. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Bwin. Ας δούμε τα προγνωστικά μας!

Τα δίνει όλα η “ένωση”

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Λαμία – ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι ο δικέφαλος πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να κάνει κάποιου είδους φοβερή εμφάνιση, σκόραρε δύο φορές με τους Πόνσε και Κρίστισιτς στο δεύτερο ημίχρονο και εξασφάλισε ένα σκορ που της προσφέρει άνεση. Στο φινάλε η Λαμία είχε μια μεγάλη φάση για να σκοράρει ένα γκολ που θα άλλαζε τα δεδομένα. Από εκεί και έπειτα, η ομάδα του Μάκη Χάβου συνέχισε με μόλις μια ισοπαλία στις επόμενες τρεις αγωνιστικές (0-1-2), ξανά κόντρα στην ΑΕΚ (2-2 εντός έδρας), ηττήθηκε από ΠΑΟΚ (3-0 εκτός) και Ολυμπιακό (1-3 εντός), εντός έδρας είναι υπολογίσιμο μέγεθος.

Απέναντι της έρχεται η “πληγωμένη” και προσηλωμένη ΑΕΚ, η οποία δεν έχει περιθώρια αποτυχίας. Έκανε τραγική πορεία στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε από πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ο μοναδικός τρόπος για να σωθεί η σεζόν είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Φαίνεται ότι άπαντες έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους εδώ και καιρό, η εικόνα του δικεφάλου στις τελευταίες αγωνιστικές δεν ήταν σταθερή, κινήθηκε σε κατώτερα του αναμενομένου επίπεδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσμα το 0-1 της Κυριακής απ’ τη Λάρισα, σ’ ένα ματς όπου επιθετικά η ομάδα του Χιμένεθ πήρε χαμηλό βαθμό. Ωστόσο, στο Κύπελλο ανταποκρίνεται, χαρακτηριστικό είναι ότι μετράει εφτά νίκες σε οκτώ ματς στη διοργάνωση, τελευταία ομάδα που σκόραρε εναντίον της στο Κύπελλο ήταν ο Κισσαμικός (1-1 τον Ιανουάριο). Θεωρούμε ότι η ΑΕΚ θα προσεγγίσει σοβαρά το παιχνίδι, δε θα επαναπαυτεί, έχει επιστροφές καλών παικτών (Λιβάγια, Μπακασέτας), μπορεί να πάρει δεύτερη σερί νίκη επί της Λαμίας, επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.93.

Με το G/G στο “Αλφόνσο Πέρεθ”

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας απ’ την Α’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για μίνι ντέρμπι τοπικού ενδιαφέροντος, οι γηπεδούχοι φέτος κάνουν φοβερά πράγματα, διεκδικούν επί ίσοις όροις τη συμμετοχή τους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, έρχονται από μια σπουδαία εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Σεβίλλης. Εξαιρετικοί εντός έδρας οι παίκτες του Μπορδαλάς, έρχονται από έξι νίκες στα τελευταία εφτά ματς στο γήπεδο τους! Απ’ την άλλη, έχουμε μια παντελώς αδιάφορη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έρχεται απ’ το εντός έδρας 3-0 επί της Μπιλμπάο, σε ματς όπου “έλαμψε” για ακόμη μια φορά ο Καρίμ Μπενζεμά (χατ-τρικ). Σε απίστευτη κατάσταση βρίσκεται ο Γάλλος στράικερ, έχει σκοράρει τα τελευταία 8 γκολ της Ρεάλ, έφτασε τα 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις! Η εντός έδρας δυναμική της Χετάφε, σε συνδυασμό με τη φόρμα του Μπενζεμά, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα δούμε καλό ματς, επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.70.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις