Ρεάλ: Στη λίστα του Ζιντάν και ο Σάντσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά το ερχόμενο καλοκαίρι και ονόματα, όπως αυτά των Εμπαπέ και Αζάρ, βρίσκονται ψηλά στα “θέλω” του Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό “Sport Bild”, στη μεταγραφική λίστα του τεχνικού των “μερένγκες” έρχεται να προστεθεί και ο 19χρονος εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο. Ο Ζιζού μάλιστα φέρεται να ζήτησε απ’ τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, να γίνει αυτή η μετακίνηση. Ο ταλαντούχος Άγγλος αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία της γερμανικής ομάδας και φέτος έκανε το “μπαμ” με 30 συμμετοχές και 11 γκολ στη Bundesliga.

Πάντως, η περίπτωση του 19χρονου δεν είναι καθόλου απλή, εφόσον ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών είχε διαμηνύσει τον Μάρτιο ότι ο Σάντσο δεν πωλείται, καθώς βρίσκεται στα πλάνα της επόμενης σεζόν. Το ρεπορτάζ του περιοδικού υποστηρίζει ότι η Ντόρτμουντ θα πουλήσει τον παίκτη της μόνο εάν οι “μερένγκες” προσφέρουν τουλάχιστον 180.000.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρεάλ θα χρειαστεί να σπάσει το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα, η οποία κατέβαλλε 150.000.000 ευρώ το 2017 για τη μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ από τους Βεστφαλούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις