Ευρωλίγκα: Πλέι οφ, πράξη 4η

Η Μπασκόνια υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ (21:30) με το σκορ στο 2-1 για τους Ρώσους και η Μπαρτσελόνα την Αναντολού Εφές (22:00) με τους Τούρκους να προηγούνται με 2-1 στην δική τους σειρά.

Κοινώς, είναι πλέον πολύ πιθανό σήμερα (26/4) να κλείσει η τετράδα του Final Four, αφού η ΤΣΣΚΑ και η Αναντολού Εφές μπορούν με νίκη “σφραγίσουν” τα εισιτήριά τους για την Βιτόρια. Το έργο τους βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι, κάτι που έχει αποδειχθεί και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια.

Στην χώρα των Βάσκων, η Μπασκόνια θέλει να μείνει “ζωντανή” κόντρα στην ΤΣΣΚΑ έπειτα από την ήττα της με 77-84 στον τρίτο αγώνα. Οι Βάσκοι θα προσπαθήσουν να φτάσουν πάλι στα όριά της την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, θέλοντας να στείλουν την σειρά σε 5ο παιχνίδι στη Μόσχα.

Στην Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα αρχικά καλείται να ξεπεράσει το σοκ της εντός έδρας συντριβής της (68-102) στον τρίτο αγώνα από την Αναντολού Εφές. Οι Καταλανοί ωστόσο ξέρουν ότι αυτή η ντροπιαστική ήττα απλώς έκανε το σκορ 2-1, ελπίζοντας ότι θα εμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο προκειμένου να τραβήξουν κι αυτοί την σειρά σε 5ο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις