BINTEO: H ομάδα Volos Police σε Παγκόσμιο Τουρνουά ποδοσφαίρου στη Μαγιόρκα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα Volos Police θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5, που θα γίνει στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, από 2 ως 6 Μαΐου 2019.

Πρόκειται για μια εκδήλωση,  στην οποία συμμετέχουν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές- εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και χαρακτηρίζονται ως «κυβερνητικοί υπάλληλοι».

Η ομάδα του Βόλου αποτελεί τη μοναδική ελληνική εκπροσώπηση στη διοργάνωση και η παρουσία της πραγματοποιείται με ιδίους πόρους που εξασφαλίζονται από τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, τις συμμετοχές σ΄ αυτή, την πορεία και τους στόχους της βολιώτικης ομάδας, τα οφέλη της παρουσίας εκεί, αλλά και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις των συμμετεχόντων σχετικά με τη δυνατότητα δημιουργίας ανάλογης εκδήλωσης και στον τόπο μας.

Αναλυτικότερα, στην κάμερα του goalpost.gr μίλησαν οι Λευτέρης Αναδιώτης, επικεφαλής κι εμπνευστής της δημιουργίας της ομάδας, Δημήτρης Καραγιώργος από τα αρχικά μέλη της Volos Police και Αλέξανδρος Αναστασιάδης, που θα συμμετέχει για πρώτη φορά και είναι υπάλληλος σε Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις