Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟ ο Γκαλίτσιος

Παρά τις δυσκολίες και τον ανηφορικό δρόμο που εξακολουθεί να βαδίζει ο Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Δώνης με το Νίκο Νταμπίζα δεν παραμελούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας τους. Τόσο στο κομμάτι της ενίσχυσης, όσο και σ’ εκείνο των συμβολαίων που λήγουν, οι δύο άνδρες κάνουν κινήσεις και μένει να φανεί το αποτέλεσμα αυτών.

Για παράδειγμα, στη θέση του δεξιοπόδαρου αμυντικού η προοπτική απόκτησης ποδοσφαιριστή παραμένει ανοικτή και θα εξαρτηθεί από την τελική απάντηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Στον 30χρονο Αφρικανό μπακ οι “πράσινοι” προσφέρουν 200.000 ευρώ ως νέο ετήσιο συμβόλαιο, χωρίς μέχρι τώρα εκείνος να έχει απαντήσει θετικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Real News” περιμένει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό, όμως όσο αυτή δεν του προκύπτει, τόσο θεωρείται πιθανή η παραμονή του στο “τριφύλλι”.

Στην περίπτωση που ο άσος από το Μάλι χαιρετήσει, στη λίστα του ΠΑΟ πάνω πάνω βρίσκεται η υποψηφιότητα του Γιώργου Γκαλίτσιου. Ο 33χρονος αμυντικός που μένει ελεύθερος από τη Μουσκρόν του Βελγίου, φέρεται να κάνει σκέψεις επαναπατρισμού και η ομάδα του Δώνη, με τον οποίο οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές, τον καλύπτει απολύτως. Μάλιστα λίγο έλειψε να συνεργαστούν κατά τη δεύτερη θητεία του 51χρονου τεχνικού στον ΑΠΟΕΛ και από συγκυρίες τότε δεν είχε προχωρήσει το φλερτ.