“Σφήνα Ατλέτικο για Μανωλά”

Ο Κώστας Μανωλάς θα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό της Ρόμα να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία ο πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Γιουβέντους, με τις δύο ιταλικές ομάδες τις τελευταίες ώρες να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal.

Οι Μπιανκονέρι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα ετοιμάζονται να δώσουν τα 36 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μανωλά με τη Ρόμα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ελληνα σέντερ μπακ.

Εκτός από την Γιουβέντους, ωστόσο, στο κόλπο για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή στόπερ φέρεται να έχει μπει πλέον και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε καλοβλέπει την περίπτωση του Μανωλά, τον οποίο μάλιστα θεωρεί ως τον ιδανικό για να καλύψει το κενό που αφήνει η μετακόμιση του Ντιέγκο Γκοδίν στην Ιντερ.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης τις τελευταίες ώρες έχει μπει σφήνα στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Γιουβέντους. Ο Σιμεόνε θεωρεί ότι ο Ελληνας αμυντικός θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ντιέγκο Γκοδίν», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ισπανοί στο ρεπορτάζ τους για τον Μανωλά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις