Επιστροφή στο Πανθεσσαλικό με φιλικό θεσσαλικό ντέρμπι (18:00)

Νίκη Βόλου και ΑΕΛ τεστάρουν τις δυνάμεις τους, σήμερα στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε μία φιλική αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος όταν οι δύο ομάδες κοντράρονταν για το πρωτάθλημα της FootballLeague.

Λεωνίδας Μπίλης και Ράτκο Ντόστανιτς θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους και να εντοπίσουν τις αδυναμίες που θα χρειαστεί να εξαλείψουν μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων. Οι δύο ομάδες έχουν ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και βρίσκονται στο στάδιο του μονταρίσματος με τους δύο προπονητές να δίνουν πλέον έμφαση στην τακτική και τη δημιουργία του κορμού που θα αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά των εντεκάδων. Στο πλαίσιο αυτό, στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού αναμένεται να πάρουμε μία πρώτη γεύση από σχήματα με ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής ένα μικρό προβάδισμα στην υπόθεση «βασικός». Σ’ αυτό το στάδιο είναι λογικό να δούμε το βασικό σχήμα να παίρνει ολοένα και περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Το φιλικό ματς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, με τη γενική είσοδο να ορίζεται στα 10€. Η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης:

«Για τον φιλικό αγώνα ΝΙΚΗ Β. – Α.Ε.Λ. που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/08 και ώρα 18:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα ισχύσουν τα κάτωθι:

Οι φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ θα εισέλθουν στο γήπεδο χρησιμοποιώντας την Α΄ πεζογέφυρα. Στη συνέχεια θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα είτε από τη σκεπαστή κερκίδα είτε από το νότιο πέταλο (προς τον Βόλο) είτε από την ανατολική κερκίδα (προς το Πήλιο).

Οι φίλαθλοι της Α.Ε.Λ. θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Γ΄ πεζογέφυρα και θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το βόρειο πέταλο (προς τον περιφερειακό).

Όλοι οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα εισέλθουν από την Α΄ πεζογέφυρα με την επίδειξη επαγγελματικής ταυτότητας και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Τα παιδιά κάτω των (12) ετών θα εισέλθουν δωρεάν στο γήπεδο.

Τιμή εισιτηρίου (10) ευρώ.

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν στις 16:30΄.»

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις