Ντόστανιτς: «Μονόδρομος η άνοδος για τη Νίκη»

«Μονόδρομο» χαρακτήρισε την άνοδο για την ομάδα του ο Ράτκο Ντόστανις σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ώρα για σπορ”. Ο Σέρβος τεχνικός της Νίκης Βόλου δεν αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του στους αγώνες μπαράζ με τον Θεσπρωτό τονίζοντας όμως πως για να κατακτήσει ο αντίπαλος τη δεύτερη θέση στον όμιλό του σημαίνει πως αξίζει ως ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράτκο Ντόστανιτς:

«Η Νίκη είναι το φαβορί και η άνοδος είναι μονόδρομος. Είναι μία μεγάλη ομάδα που πρέπει να έχει μόνο ανόδους. Αυτή η κατηγορία δεν είναι για τη Νίκη και τον κόσμο της. Όλα όμως γίνονται βήμα-βήμα. Δεν είχαμε μπει στη διαδικασία να διαλέξουμε ποια ομάδα θα θέλαμε να είναι ο αντίπαλός μας. Όποια και να ήταν από τις τρεις η Νίκη πάλι θα ήταν το φαβορί. Αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο με σεβασμό, όπως κάνουμε με κάθε ομάδα. Για να είναι και αυτή η ομάδα δεύτερη στον όμιλό της, σημαίνει πως άξιζε. Επίσης δεν έχει κάτι να χάσει, μόνο κέρδος θα έχει από αυτά τα παιχνίδια, διότι υποτίθεται πως δεν είναι εκείνη το φαβορί, αλλά εμείς. Έχουμε παρακολουθήσει τον Θεσπρωτό. Άλλωστε με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα είναι πιο εύκολο να το κάνουμε. Έχω μεταφέρει αυτό που πρέπει στους παίκτες».

Για το αν θεωρεί πως είναι πρόβλημα για μία ομάδα να μπει σε αυτή τη διαδικασία 15 μέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος σημείωσε: «Ισχύει το ίδιο και για τις οκτώ ομάδες. Σταμάτησε τότε το πρωτάθλημα και για μας αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες. Όποιος είναι πιο έτοιμος και σωματικά και ψυχικά και πιο συγκεντρωμένος θα πάρει την άνοδο. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο πιο προσηλωμένοι γίνεται και γι’ αυτό έχουμε ζητήσει από τους παίκτες αυτές τις μέρες να είναι πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να είναι έτοιμοι σε αυτά τα δύο ημίχρονα στον Βόλο και την Ηγουμενίτσα».

Τέλος, ο κ. Ντόστανιτς, κάνοντας τις δηλώσεις του πριν το Πάσχα, ευχήθηκε για τη μεγάλη γιορτή και έβγαλε και το προσωπικό του παράπονο: «Θέλω να ευχηθώ καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο σε όλους τους Έλληνες. Στη Σερβία με θεωρούν Γάλλο (σ.σ. έχει γαλλική υπηκοότητα), στη Γαλλία με θεωρούν Σέρβο, μόνο στην Ελλάδα νιώθωσαν να είμαι στην πατρίδα μου. Γι’ αυτό μου αρέσει να δουλεύω εδώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις