Οι πιο εμπορικές ομάδες της Football League! (pics)

Το Gazzetta.gr με την συνδρομή της αρμόδιας υπηρεσίας της Football League παρουσιάζει – σύμφωνα με τα εισιτήρια που έχουν – τις πλέον εμπορικές ομάδες του α’ γύρου στην κατηγορία, με τον β’ να σημειώνει αύξηση στα εισιτήρια.

Ένα σημαντικό στοιχείο για φέτος είναι πως απουσιάζουν οι πολύ εμπορικές ομάδες – για τα δεδομένα της κατηγορίας – των Άρη και ΟΦΗ που αντίστοιχα στα εισιτήρια της SL είναι στην πρώτη δεκάδα. Παρόλα αυτά η FL έχει και φέτος εμπορικές ομάδες, που έχουν κόσμο πίσω τους, όπως είναι οι Παναχαϊκή, Ηρακλής και Δόξα Δράμας. Παρότι τα επίσημα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας από το αρμόδιο τμήμα εισιτηρίων της FL αφορά μόνο στον α’ γύρο, σύμφωνα με την εκτίμηση και την πληροφόρηση που υπάρχει για τον β’ γύρο τα εισιτήρια έχουν σημειώσει άνοδο. Θα είναι δηλαδή καλύτερη η εικόνα του β’ γύρου από τον α’, λόγω και της κορύφωσης του ενδιαφέροντος στις τελευταίες αγωνιστικές (σ.σ. υπολείπεται η 30ή αγωνιστική).
Και αυτό διότι για παράδειγμα στο ματς του Απόλλωνα Λάρισας με τον Πλατανιά υπήρξε sold out ενώ ομάδες όπως οι Παναχαϊκή, Βόλος και Δόξα Δράμας πάνε καλύτερα. Οι μέσοι όροι των εισιτηρίων του α’ γύρου πάντως βγάζουν… νικήτριες ομάδες όπως τις Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας και Ηρακλή. Οι Δραμινοί έχουν 2.000 μέσο όρο, ο Ηρακλής 1.100 και η Παναχαϊκή 1.000. Είναι οι μέσοι όροι που βγαίνουν κατά προσέγγιση βάση των εισιτηρίων και των εκκαθαρίσεων των ομάδων. Στην σχετική κατάταξη ακολουθούν μετά ο Βόλος με 700 και ο Πλατανιάς με 450. Για τον β’ γύρο δεν έχουν βγει ακόμα όλες οι εκκαθαρίσεις.
ΟΜΑΔΕΣ                                                             ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ Α’ ΓΥΡΟΥ (15 ΑΓΩΝΕΣ)
Ηρακλής 1.100
Αήττητος* 350
Αιγινιακός 150
Απόλλων Λάρισας 250
Απόλλων Πόντου 300
Βόλος 700
Δόξα Δράμας 2.000
Εργοτέλης 250
Ηρόδοτος 200
ΑΕ Καραϊσκάκης 300
Κέρκυρα 400
Κισσαμικός 300
Παναχαϊκή 1.000
Πλατανιάς 450
Σπάρτη** 150
Τρίκαλα 350

* Ο Αήττητος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

** Δεν θα μετρήσει προφανώς το ματς που δεν παίχθηκε για την Σπάρτη.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

H FL σε συνεργασία για τις ομάδες έχει καθιερώσει (και) φέτος μία σειρά από οικονομικά εισιτήρια που φτάνουν ακόμα και στα 2 ευρώ ή τα 0,10 λεπτά προκειμένου να πηγαίνει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Δείτε το σχετικό πινακάκι ακριβώς από κάτω:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις