Συνέχεια ενίσχυσης στον Εθνικό Βόλου

Συνέχεια στη μεταγραφική ενίσχυση του Εθνικού Βόλου με μπαράζ ανακοινώσεων απόκτησης ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν το ρόστερ της ομάδας. Στην ανακοίνωση του συλλόγου γίνεται αναφορά και για κατασκευή νέου γηπέδου που θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας:

«Συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδος μετά από ενέργειες του τεχνικού τιμ Παναγιώτη. Ζορδομπά, Άρη. Γιαννούτσου και την σύμφωνη γνώμη του Γενικού αρχηγού Δημήτρη Χουλιάρα με την ένταξη των ακόλουθων παικτών:

Παλάντζας Κωνσταντίνος σέντερ φορ, Μωραΐτης Θεόδωρος αμυντικό χαφ από την ομάδα (Α.Σ  ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΣΚΛΟΥ), Μπατής Χρήστος αριστερό χαφ και Χονδρός Νικόλαος από την ομάδα του (Α.Σ ΠΗΛΕΑ), Κεφαλάς Σαράντης και Djenis Fejzo αριστερό μπακ από την ομάδα του (Α.Σ ΙΩΛΚΟΥ), Κουβαράς Κωνσταντίνος σέντερ φορ από (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2002) και Γάτος Ευστάθιος ελεύθερος (ανιψιός του προπονητή Γεωργίου Γάτου).

Τέλος η διοίκηση και o πρόεδρος A. Γαρμπής ευχαριστούν όλους όσους συμβάλουν να αναγεννηθεί η ομάδα, όπως τους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο δυναμικό της και αυτούς που θα ενταχθούν. Επίσης σύντομα θα ανακοινωθεί συμφωνία για την κατασκευή γηπέδου το οποίο θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις