«Ή τώρα ή ποτέ, μετέωρα όλα με την αναδιάρθρωση»

Ο Βασίλης Βακιρτζής, γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλας, ήταν κατηγορηματικός σχετικά με τη φετινή χρονιά, αλλά και την άνοδο. Εξήγησε με επιχειρήματα.

«Η ουσία είναι ότι ήμασταν πέντε χρόνια στη Γ’ Εθνική. Πρώτη φορά στην ιστορία μας κάναμε τόσα χρόνια για να επιστρέψουμε. Η καλή χημεία στην ομάδα, αλλά και η σοβαρή δουλειά με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο έδρασαν καταλυτικά. Για μας ήταν μονόδρομος», δηλώνει στη Metrosport ο Βακιρτζής και συνεχίζει. «Ηταν ή τώρα ή ποτέ. Αλλιώς θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα.

Όταν παλεύεις τόσα χρόνια και δεν υπήρχε φέτος ο μεγάλος αντίπαλος, οικονομικά, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, έπρεπε να κερδίσεις απευθείας την άνοδο. Πιστεύω, ακόμη, ότι η Καβάλα φέτος έδειξε και τα δόντια της, όταν ανέτρεψε τον Νοέμβριο την πρωτόδικη απόφαση. Ήταν αξιέπαινη η όλη προσπάθεια και η διοικητική εμπειρία του προέδρου, Αντώνη Αντωνίου, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα».

Δεν δίστασε να σχολιάσει και τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο:«Υπάρχει προχειροδουλειά. Αβεβαιότητα. Είναι μετέωρα όλα. Κάθε καλοκαίρι τείνει να γίνει συνήθεια», απάντησε σχετικά με την αναδιάρθρωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις