Όλα ρευστά στον Ολυμπιακό Βόλου

Η τροπολογία για την περιβόητη αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει έρθει ακόμη προς ψήφιση στη Βουλή, όλα είναι ρευστά και ακούγονται διάφορα σενάρια. Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (οι 16 πρωταθλήτριες και δευταραθλήτριες) εξακολουθούν να έχουν κοινή γραμμή στο θέμα της αναδιάρθρωσης, ζητώντας να μην ισχύσει από την προσεχή αγωνιστική, να υπάρξει ένα μεταβατικό στάδιο, με τη Φούτμπολ Λιγκ να διεξάγεται σε δύο ομίλους (Βορράς-Νότος), έτσι ώστε να μην υπάρχουν αδικίες. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να διεξάγεται ένα πρωτάθλημα και στο τέλος οι πρωταθλητές να μην ανεβαίνουν κατηγορία, τη στιγμή που η Φούτμπολ Λιγκ της νέας περιόδου θα είναι η τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, εφόσον θεσπιστεί η Σούπερ Λιγκ 2.

Στον Ολυμπιακό οι προπονήσεις έχουν σταματήσει, επί της ουσίας μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Αλμυρό στις 14 Απριλίου.

Φυσικά, σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα της ομάδας όλα είναι ρευστά και ο σχεδιασμός δεν μπορεί να ξεκινήσει, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά το πρωτάθλημα στο οποίο θα κληθεί να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά. Μόνο ένα είναι σίγουρο. Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» μετά από τρία χρόνια περιπλάνησης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επιστρέφουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με την ελπίδα ότι οι επιτυχίες και η ανοδική πορεία της ομάδας θα συνεχιστεί και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις