“Δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του Θεσπρωτού”

Ο Ξανθιώτης τεχνικός του Νέστου Χρυσούπολης, Κυριάκος Κετσιεμενίδης, μίλησε στον “arenafm.gr” για τις δυο “μάχες” στα μπαράζ ανόδου με την Τρίγλια, την πρώτη την Κυριακή στη Χαλκιδική και την άλλη μια εβδομάδα μετά, επί καβαλιώτικου εδάφους. Ο προπονητής των “κυανόλευκων” ανέφερε: ““Θεωρώ οτι δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, είναι στο 50-50. Είναι θέμα μέρας, κατάστασης, φόρμας, ποια ομάδα θα έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Είμαστε και οι δυο σε διαφορετικές συνθήκες, άλλη θέση ψυχολογικά στην εκκίνηση. Η Τρίγλια είναι ευτυχισμένη, μπήκε στο τέλος στην προνομιούχο δυάδα και σε μεγάλο ανταγωνισμό. Εμείς αντίθετα είμαστε πικραμένοι. Ήμασταν πρώτοι και χάσαμε στο τέλος το πρωτάθλημα από την Καβάλα. Ο αντίπαλος λοιπόν έχει άλλο αέρα, υπετρερεί σε αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να το διαχειριστούμε και να το ξεπεράσουμε. Εμείς έχουμε παίκτες με προσωπικότητα, θα σταθούμε όπως πρέπει. Θα τα δώσουμε όλα για να ξεχαστεί η απώλεια του τίτλου. Έμπρακτα. Αν πάρουμετην άνοδο, κανείς δε θα θυμάται οτι βγήκαμε δεύτεροι, πίσω από την Καβάλα και μπροστά από τον Πανσερραϊκό”.

“ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΘΑ… ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Για να συνεχίσει ο Κετσιεμενίδης: “Η χαμένη ευκαιρία του τίτλου μας πόνεσε και θα μας πονά. Η Νίκη Βόλου είναι η μόνη ομάδα την οποία θα… σταυρώσουν αν δεν ανέβει. Παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο. Θεωρητικά, ούτε εμείς, ούτε η Τρίγλια ήθελε να είναι στη θέση του Θεσπρωτού, να παίζει με το μεγάλο φαβορί της τετράδας. Ωστόσο, ο Θεσπρωτός πεισμώνει και έχει τη λιγότερη πίεση απ’ όλους. Αυτό ίσως αποβεί μπούμερανγκ και τον απελευθερώσει. Όσο για τη δική μας μάχη, κάθε λάθος κοστίζει. Δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό που πρώτα παίζουμε εκτός έδρας. Με πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα στη Χαλκιδική, μετά στη ρεβάνς πολύ δύσκολα θα βρίσκεις χώρους να δημιουργήσεις”.

“ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΟΣ, 5 ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΡΤΩΝ”

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέστος Χρυσούπολης

Ακολούθως, ο τεχνικός του Νέστου πρόσθεσε: “ Έχουμε 5 παίκτες στο όριο καρτών συν τους μόνιμους απόντες, Καθάριο, Κουντού και Φ. Τζαμπέγια. Έχουμε εμπειρία στο ρόστερ, στις μονάδες, αλλά όχι τεράστιο βάθος. Την είδα την Τρίγλια, την σκανάραμε, σε πολλά βίντεο, ξέρουμε αρκετά συν και πλην για εκείνη. Πληγή για εκείνη είναι οτι δεν παίζει ο Ντούνγκα, είναι καθοριστικός μεσοεπιθετικός, έρχεται στο γκολ και είναι πρώτος σκόρερ τους. Είναι αβαντάζ αυτό για εμάς, στο πρώτο ματς. Θέλω ο κόσμος να μας βοηθήσει όσο μπορεί, τουλάχιστον εντός στη ρεβάνς, αν δε μπορέσει και στο πρώτο 90λεπτο στη Χαλκιδική. Δε θα κρατήσουμε τίποτα, δεν θα έχουμε βάρος μετά, η προσπάθεια θα γίνει στο μάξιμουμ, μακάρι να έρθει το αποτέλεσμα. Είναι ιστορική στιγμή για το Νέστο, αρχίσαμε για σωτηρία, κάναμε πρωταθλητισμό. Είμαστε ήδη πετυχημένοι. Σε 26 ματς κατακτήσαμε 20 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόνο μια ήττα. Από τον Άρη Αβάτου, την παλιά μου ομάδα”.

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέστος Χρυσούπολης

*Η ομάδα της Χρυσούπολης, που έδωσε φιλικά συντήρησης με Βιστωνίδα και Ορφέα Ξάνθης ενόψει των μπαράζ, πιθανότατα θα καταλύσει από το Σάββατο σε ξενοδοχείο στην περιοχή αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις