Γαβριηλίδης: «Τη Δευτέρα θα ξέρουμε αν θα γίνει με κόσμο ο τελικός»

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου μίλησε για τη σύσκεψη για τον τελικό στα γραφεία της ΕΠΟ.

Στη σύσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα στο υπουργείο Αθλητισμού θα αποφασιστεί αν ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί με γεμάτες ή άδειες εξέδρες, όπως τόνισε ο Μάνος Γαβριηλίδης μετά τη σύσκεψη. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Κυπέλλου, επισήμανε ότι η αστυνομία δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, ενώ τόνισε πως το VAR μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνου Γαβριηλίδη:

Για όσα έγιναν στη σύσκεψη: «Ό,τι και να πούμε τώρα είναι παρακινδυνευμένο. Από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ δεν μπόρεσε να μας πει αν μπορούμε να έχουμε φιλάθλους ή όχι, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Μας παρέπεμψαν για τη Δευτέρα. Δεν είναι η αστυνομία εξουσιοδοτημένη να μας μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Θα γίνει σύσκεψη με το υπουργείο και την αστυνομία, στην οποία δεν είμαστε προσκεκλημένοι. Η ΕΠΟ και οι ομάδες περιμένουν. Ήδη έγινε μια κουβέντα για εισιτήρια, διαπιστεύσεις και προσκλήσεις, αλλά περιμένουμε. Το να γίνεται αυτό πέντε μέρες πριν τον τελικό είναι πολύ αργά, αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνω στις γιορτές, οι ημιτελικοί έγιναν αργά και έτσι καθυστερήσαμε».

Για το αν υπάρχει περίπτωση αλλαγής έδρας: «Είναι θέμα της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως είπε ο κ. Δέδες».

Για τη χρήση του VAR στον τελικό: «Θα γίνει μια δοκιμή στο Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, θα δούμε πώς θα πάει και ανάλογα θα αποφασίσουμε αν θα μπει και το VAR»

Για το αν μόνο το ΟΑΚΑ πληροί τις προϋποθέσεις για το VAR: «Εξ όσων γνωρίζω, μόνο στο ΟΑΚΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις