Τα εισιτήρια του αγώνα μπαράζ Νίκης-Θεσπρωτού

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου αναφορικά με τον αγώνα μπαράζ ανόδου με τον Θεσπρωτό, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 5 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό. Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν ως εξής:
«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός, για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ της Γ’ Εθνικής 2018-2019, την Κυριακή 5 Μαϊου 2019 στις 17:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων:
– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)
– Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
– Γυναίκες: 5€
– Μαθητικό – Παιδικό (13-18 ετών): 5€
– Παιδιά μέχρι έως 12 ετών δωρεάν
Υπενθυμίζεται πως τα Εισιτήρια Διαρκείας ΔΕΝ ισχύουν για τους αγώνες μπαράζ
Είσοδος στο Στάδιο:
Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.
Επίσης οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων, που θα προσέλθουν στο Στάδιο μέσω της Περιφερειακής οδού θα εισέλθουν από την Γ’ Πεζογέφυρα όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους ώστε παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το Βόρειο Πέταλο.
Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου των κατόχων Εισιτηρίων 20€ και των προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.
Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και αποφυγής αναμονής στα εκδοτήρια την ώρα του αγώνα αποφάσισε να γίνει προπώληση εισιτηρίων , μόνο των 10€, απο Πέμπτη το πρωί και ώρα 11:00 έως και την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:00 και προτρέπει τους φιλάθλους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους στα παρακάτω σημεία πώλησης:
•ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 1 Μαιάνδρου 45 έναντι γηπέδου Παντελής Μαγουλάς
•ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 2 Βενιζέλου – Δημοκρατίας Ν. Ιωνία
•ΚΑΒΑ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Φυτόκου 35, Νέα Ιωνία Βόλου
•PASSION FRUIT Διμηνιού 25, Διμήνι Βόλου
•SAGA CAFE Δημητριάδος 43-45 έναντι Δημαρχείου Βόλου
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 15.30 το μεσημέρι της Κυριακής 05/05/2019.
Ασφάλεια:
Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.
Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.
Νίκη Βόλου 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»