Austrian Boys: Καλό το παραμύθι σας ..αλλά δεν έχει δράκο!!!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους σε σχέση με τη δήθεν εμπλοκή τους σε παρασκηνιακές κινήσεις των διοικητικών θεμάτων της ομάδας. Η ανακοίνωση:

“Για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός συκοφαντικού σχεδίου εναντίον του οργανωμένου κινήματος οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου ..με κάποιους να αφήνουν υπονοούμενα για δήθεν εμπλοκή οργανωμένων οπαδών σε παρασκηνιακές κινήσεις με θέμα τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου.

Θα θέλαμε λοιπόν να πούμε σε όλο τον κόσμο της ομάδας – αν και όλοι το γνωρίζουν αυτό – ότι εμείς ως Austrian Boys το οτιδήποτε κάνουμε για τον Ολυμπιακού Βόλου είναι στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ …και όχι στο παρασκήνιο. Ορμώμενοι πάντα από την αγάπη για την ομάδα και την ιδέα Ολυμπιακός Βόλου, στηρίζουμε τόσα χρόνια παντού το σύλλογο, σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, στα εύκολα και στα δύσκολα, προστατεύουμε όταν χρειάζεται τα συμφέροντα της ομάδας μας στους δρόμους και εκφραζόμαστε δημόσια για ότι μας προβληματίζει.

Όλα αυτά όμως στο φώς. Έτσι έχουμε μάθει τόσα χρόνια. Να βγαίνουμε πάντα μπροστά!!!

Άλλοι όμως φαίνεται ότι έχουν μάθει να κινούνται στο παρασκήνιο, να ζούνε μέσα στη διαπλοκή, στη ρουφιανιά και στη συκοφαντία.

Πρωταγωνιστής λοιπόν του σχεδίου “δημιουργώ ένα παραμύθι και αφήνω υπονοούμενα για τους οργανωμένους για να τους απαξιώσω στα μάτια των φιλάθλων της ομάδας και να στρέψω τον κόσμο εναντίον τους” για ακόμα μια φορά ο εκπομπάρχης Γαλάτης.. και φυσικά συμπαραστάτης του αθλητική τοπική ιστοσελίδα γνωστής – άγνωστης ταυτότητας και συνεχούς διατεταγμένης υπηρεσίας που όταν λαμβάνει εντολές στρέφεται εναντίον των οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου.

Το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν και συνεχίζουν και τώρα. Μόνο που το παραμύθι τους δεν έχει δράκο… Δεν τσιμπάει πλέον ο κόσμος. Ούτε αποδείξεις έχουν για τα παραμύθια που λένε και ούτε τους πιστεύει κανείς πλέον.

Όλος ο κόσμος της ομάδας ξέρει ποιοι είμαστε εμείς και ποιος είναι ο Γαλάτης και αυτοί που λειτουργούν κρυπτόμενοι πίσω από ιστοσελίδες, ψεύτικα προφίλ στο facebook και τα διάφορα μπλόγκς. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιος φορούσε κασκόλ άλλων ομάδων και τραγουδούσε σε μπουζούκια τον ύμνο της ΑΕΛ. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιος κάνει συνεχώς κολοτούμπες, ποιος παραμυθιάζει τον κόσμο τόσα χρόνια, ποιος απαρνιέται την ομάδα που υποτίθεται είναι και δηλώνει οπαδός τοπικών σωματείων και ποιος όταν τον συμφέρει τρώει και πίνει τσάμπα ένα καλοκαίρι σε ξενοδοχεία με πισίνες ..και δεν δίνει ούτε μπουρμπουάρ σε σερβιτόρους.

Σε όλους αυτούς που σκοπεύουν να συνεχίσουν αυτό το παιχνιδάκι επικοινωνιακής συκοφάντησης των οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου έχουμε να στείλουμε ένα μήνυμα. Πάρτε το αλλιώς ρε παπαγαλάκια … Δεν σας παίρνει!!! Πάτε να τα βάλετε με λάθος ανθρώπους και θα το βρείτε μπροστά σας. Εμείς είμαστε καθαροί και αυτό το ξέρει όλος ο Βόλος. Για εσάς όμως κανείς δεν λέει το ίδιο…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις