Μίλησε με Σταφυλίδη ο ΠΑΟΚ

Σε συζητήσεις με τον Κώστα Σταφυλίδη για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Όπως αποκαλύπτει η LiveSport, οι άνθρωποι του συλλόγου μίλησαν μέσα στο Πάσχα με τον 26χρονο μπακ, τον οποίο θέλουν διακαώς να δουν ξανά με τη φανέλα του «δικέφαλου του βορρά».

Η απουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια, άλλωστε, μετατρέπει σε επιτακτική την ενίσχυση στα αριστερά άκρα, με την περίπτωση του Σταφυλίδη να θεωρείται ιδανική για αυτούς, αφού έχει συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ από την αρχή της καριέρας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είπε πως τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στον «δικέφαλο του Βορρά», αρκεί να του γίνει μια πρόταση που θα καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις, με δεδομένο ότι ήδη έχει στα χέρια του πρόταση από Αγγλία.

Είναι δεδομένο, πάντως, ότι δεν πρόκειται για μια εύκολη περίπτωση μεταγραφής, αφού ο Κώστας Σταφυλίδης βρίσκεται σε ιδανική ηλικία και, μετά από τρία χρόνια σε Αγγλία και Γερμανία, θέλει να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο, ενώ στις πρώτες επαφές διαπιστώθηκε οικονομικό χάσμα.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά τον τελικό, ώστε ο «Δικέφαλος του Βορρά» να καταθέσει μια επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, που από τον Ιούνιο θα είναι ελεύθερος για μεταγραφή.