ΑΕΚ: Σίγουρος ο Βράνιες για την επιστροφή του στην Ελλάδα

Σε σίριαλ αναμένεται να εξελιχθεί -και- η επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ, όπως συνέβη πέρυσι με τον Σέρχιο Αραούχο, αφού στο Βέλγιο υποστηρίζουν με ρεπορτάζ ότι ο Βόσνιος είναι σίγουρος ότι τη νέα χρονιά θα φορά τη φανέλα της Ένωσης, κάτι για το οποίο -όπως γράφει το dhnet.be- έχει ενημερώσει τους φίλους του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, το προαναφερθέν Μέσο τονίζει πως η Άντερλεχτ θα είχε ήδη δώσει τον Βράνιες στην Ένωση, αλλά το θέμα του δανεισμού του κολλάει στο ισχυρό συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο σκληροτράχηλος στόπερ το καλοκαίρι.

Οι ετήσιες απολαβές του Βράνιες ανέρχονται στα 1,3 εκατ. ευρώ, λένε στο Βέλγιο, ενώ μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι ο παίκτης αμείβεται μ’ ένα ποσό κοντά στις 900.000 ευρώ.

Στο δημοσίευμα, το κασέ του Βράνιες παρουσιάζεται ως το μεγάλο πρόβλημα για την επίτευξη συμφωνίας, και γι’ αυτό οι τρεις πλευρές: ΑΕΚ – Άντερλεχτ – Βράνιες αναμένεται να συζητήσουν μετά τις 11 Μαΐου, δηλαδή αφότου οι “κιτρινόμαυροι” παίξουν με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Από την ημέρα, πάντως, που ο Νίκος Λυμπερόπουλος ταξίδεψε στο Βέλγιο και συναντήθηκε με τον Φρανκ Άρνεσεν, τεχνικό διευθυντή της Άντερλεχτ, πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το θέμα της επιστροφής του Βράνιες, ειδικά στη χώρα όπου αγωνίζεται. Το σενάριο που φαίνεται να έχει τη σωστότερη βάση είναι αυτό που θέλει την ΑΕΚ να πληρώνει το μισό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, αλλά τίποτα δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται.

Η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις που έχουν προκριθεί ως επιλογές ποιότητας με σκοπό την ισχυροποίηση της αμυντικής γραμμής του Μανόλο Χιμένεθ.