Διαψεύδει ο ΝΠΣ Βόλος δημοσίευμα περί πώλησης του ΑΦΜ της ομάδας

Δημοσίευμα αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας ανέφερε πως ο Ηρακλής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΝΠΣ Βόλος για την πώληση του ΑΦΜ της ομάδας, με σκοπό η ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίξει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης του ΝΠΣ Βόλος, η οποία διαψεύδει το δημοσίευμα, τονίζοντας πως έχει ήδη αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ επίσημα τονίζει πως ο Χουάν Φεράντο ανανέωσε τη συνεργασία τους με τους «κυανέρυθρους» και θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρει για δήθεν πώληση του ΑΦΜ της ομάδας μας, θα θέλαμε να τονίσουμε σε όλους αυτούς που επέλεξαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να δείξουν το όψιμο ενδιαφέρον τους, τα εξής:

Η ομάδα μας, έχει ήδη προβεί συνολικά στην απόκτηση έξι ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Εχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Χουάν Φεράντο, τη στιγμή που την προηγούμενη εβδομάδα είδαν το φως της δημοσιότητας περίεργα δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για αλλαγή προπονητή.

Την ερχόμενη Δευτέρα, ο Χουάν Φεράντο αναχωρεί για την Ισπανία, ώστε να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας μας, ενώ σκάουτερς εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, έχει ήδη κλειστεί το αθλητικό κέντρο όπου θα διεξαχθεί η προετοιμασία της ομάδας μας, η οποία και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου.

Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Εάν και εφόσον υπάρξει στο μέλλον κάποια εξέλιξη σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό, αυτό θα το μάθουν ΠΡΩΤΟΙ οι φίλοι και οι μέτοχοι της ομάδας μας από επίσημα χείλη και όχι από ιστοσελίδες και εφημερίδες που το καθένα επιδιώκει να παίξει το δικό του ρόλο».