Μέτσε: Τα παιχνίδια της χρονιάς με Θεσπρωτό

Ο Νέτι Μέτσε εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα μπαράζ της Νίκης Βόλου με τον Θεσπρωτό, την Κυριακή (17:00), στο Πανθεσσαλικό.
Ο αρχηγός της βολιώτικης ομάδας είπε πως η ομάδα είναι έτοιμη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και τόνισε πως για τη Νίκη η άνοδος αποτελεί μονόδρομο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέτι Μέτσε:
«Οι δύο αγώνες μπαράζ με τον Θεσπρωτό είναι τα παιχνίδια της χρονιάς για εμάς. Είναι οι κόποι μας. Έχουμε νιώσει και χαρές αλλά και λύπες φέτος, όμως αυτό που σκεφτόμαστε είναι ότι πρέπει να πάρουμε την άνοδο οπωσδήποτε. Όσον αφορά την ομάδα του Θεσπρωτού, δεν είναι τυχαίο που είναι δεύτερη και διαθέτει καλούς παίκτες. Με την ανάλυση που έκανε ο προπονητής μας είναι μια ομάδα καλή στην αμυντική της λειτουργία και στις αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει επί 90 λεπτά πρέπει να παλέψουμε και να παίξουμε με πάθος. Για εμάς η άνοδος είναι μονόδρομος. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια. Εύχομαι ο κόσμος να μας στηρίξει. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια έχει δείξει και στο παρελθόν τη δυναμική του, όταν έρχεται στο γήπεδο. Με τη φωνή του εύχομαι στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς».

Για το αν τους πεισμώνει το γεγονός πως τερματίσανε μαζί με τον Ολυμπιακό Β. στην πρώτη θέση, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα στον όμιλο και παρόλα αυτά θα αγωνιστούν στα μπαράζ
«Εννοείται πως μας πεισμώνει. Τα μπαράζ είναι σαν μια δεύτερη ευκαιρία για εμάς. Ήμασταν άτυχοι με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι τώρα με τον Θεσπρωτό θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε την άνοδο»

Για τον κίνδυνο να δεχθεί κάρτα και να μην αγωνιστεί στη ρεβάνς των μπαράζ
«Για μένα αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί στο παιχνίδι, γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην ομάδα, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τη θέση μου. Εγώ θα αγωνιστώ με πάθος, για να νικήσει ομάδα και δε σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι».

Για την ψυχολογία του ίδιου και των συμπαικτών του
«Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και ο κόουτς μας έχει προετοιμάσει πολύ καλά. Όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι, γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα, ειδικά όπως έγιναν τα πράγματα τώρα με την αναδιάρθρωση. Ξέρουμε όλοι μας το πόσο σημαντικά είναι αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για αν τους αγχώνει ο τίτλος του φαβορί
«Βάσει στατιστικών υπάρχει φαβορί, αλλά έχουμε δει σε αρκετά παιχνίδια να κερδίζουν τα αουτσάιντερ. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να δείξουμε ότι εμείς είμαστε το φαβορί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις