Σέξι μοντέλα…παλεύουν σε κλουβιά (video)

Το ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος διεθνώς, σε μεγάλο βαθμό μέσω διοργανώσεων όπως το UFC. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσελκύει και το γυναικείο κομμάτι του, χάρη στην παρουσία και τις επιδόσεις κορυφαίων αθλητριών όπως η Ρόντα Ρούσεϊ (η οποία, όπως γνωρίζει όποιος παρακολουθεί την πορεία της, τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει «πάρει φωτιά») και η Τζίνα Καράνο- που, πέραν των τρομερών τους μαχητικών επιδόσεων, εντυπωσιάζουν και με την εμφάνισή τους.

Ωστόσο, πέρα από το γυναικείο UFC, το οποίο, στην ουσία του, εξισώνει τις γυναίκες αθλήτριες με τους άνδρες, υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν το…σέξι κομμάτι του αθλήματος. Σε αυτούς είναι που απευθύνεται το LFC (Lingerie Fighting Championships), το οποίο δημιούργησε η Ρόνι Τέιλορ, μοντέλο του Λας Βέγκας, και είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος: Μαχητικό Πρωτάθλημα με…Εσώρουχα.
Η Τέιλορ έχει πει ότι οι περισσότερες γυναίκες στο ΜΜΑ…είναι άσχημες, και εκεί είναι η διαφορά με το LFC, όπου οι αθλήτριες είναι γυμνασμένες, όμορφες και μάχονται φορώντας εσώρουχα.

Η όλη υπόθεση φαίνεται να είναι κάτι ανάμεσα στο UFC και τους «θεατρικούς» αγώνες κατς του WWE (και ειδικότερα του WWE Divas), χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι οι αθλήτριες δεν έχουν γνώσεις ΜΜΑ, οπότε και οι αγώνες δεν φαίνονται «ψεύτικοι».