ΕΠΣΘ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (4/5/2019)

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις του  Σαββάτου για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ και  ουσιαστικά υπήρξε ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και στην Α΄ κατηγορία αφού απομένουν οι αναμετρήσεις χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον Πυράσου- Αία Σ. και Ακρόπολης- Αγ. Παρασκευής, που θα γίνουν την Κυριακή (5/5).

Έτσι, στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών,  πέραν πάσης αμφιβολίας, όπου τρεις ομάδες αγωνίζονταν ως το τελευταίο λεπτό γιατί ποια θα κόψει πρώτη “το νήμα” του πρωταθλήματος,  ο Διαγόρας ήταν αυτός που επικράτησε 1-2 του Σαρακηνού, τερματίζοντας στην πρώτη θέση, με τον Ρήγα Φεραίο που τερμάτισε δεύτερος να επικρατεί  5-1 επί των Μυρμιδόνων, τους οποίους υποχρέωσε σε υποβιβασμό, σε συνδυασμό με τη νίκη του Ηρακλή στη Σκιάθο 0-2, αποτέλεσμα που κρατά την ομάδα της Νέας Ιωνίας στην κατηγορία.

Τέλος, η Δήμητρα  Ευξεινούπολης, που επίσης διεκδικούσε το πρωτάθλημα, χάλασε την καλή εικόνα όλης της σεζόν, καθώς υπέστη ήττα από την Αγία Άννα 4-2, αν και προηγούνταν 0-2 στο ημίχρονο, αποτέλεσμα που τη φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα συνοπτικά έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ
Αγία Άννα-Δήμητρα    4-2
Σαρακηνός-Διαγόρας   1-2
Σκιάθος-Ηρακλής   0-2
Πρωτεσίλαος-Μαγνησιακός    4-2
Ρήγας Φεραίος-Μυρμιδόνες     5-1

Β’ ΕΠΣΘ
Μακρινίτσα-Τοξότης   0-1
Πανιώνιος-Ελευθεριακός  4-2

Γ’ ΕΠΣΘ
Απόλλων Καν.-Δύναμη  3-0
Κένταυρος Ν.Π.-Ηρακλής Α.Θ.   3-2
Ιωλκός-Αχιλλέας   3-0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις