Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό (pregame)

Το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα για την άνοδο στη Football League, θέλει να κάνει σήμερα η Νίκη Βόλου, που φιλοξενεί τον Θεσπρωτό στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο των διπλών αγώνων μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής. Το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς  θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, να κερδίσει και να πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της άλλης Κυριακής στην Ηγουμενίτσα. Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι συνειδητοποιημένοι πως ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος και θα πρέπει να «ματώσουν» για να κάμψουν την αντίσταση του σκληροτράχηλου αντιπάλου. Στην προσπάθειά τους αυτή, αναμένεται να έχουν σύμμαχο τον κόσμο που θα δώσει μαζικά το παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

Εκτός των «τιμωρημένων» Ρόβα και Ντινιωτάκη ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα απουσιών και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα που θα αναλάβει να βγάλει εις πέρας την πρώτη αποστολή, που δεν είναι άλλη από τη νίκη κόντρα στον Θεσπρωτό. Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, βάσει των εμφανίσεών τους στα τελευταία παιχνίδια. Έτσι ο Παπαδήμας και ο Μετούσι διεκδικούν τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα ενώ τρεις παίκτες θέτουν υποψηφιότητα για τον ρόλο του αριστερού εξτρέμ. Δεμηρτζόγλου, Τσιώλης και Βουκομάνοβιτς είναι ορεξάτοι στις προπονήσεις και ο Σέρβος τεχνικός θα δυσκολευτεί για να επιλέξει.

Οι κυανόλευκοι θα συγκεντρωθούν από νωρίς στο Πανθεσσαλικό και θα γευματίσουν στο εστιατόριο της ομάδας. Θα ακολουθήσει ανάλυση με βίντεο για τον τρόπο παιχνιδιού που θα αγωνιστούν αλλά και του αντιπάλου και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα προετοιμαστούν για την πρώτη «μάχη».

Το πιστεύουν στον Θεσπρωτό

Αν και προς τα έξω από τα χείλη των ανθρώπων του Θεσπρωτού βγαίνει πως η ομάδα της Νίκης είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου, εντούτοις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με νύχια και με δόντια ώστε να είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος.  Άλλωστε τα αποτελέσματα στον όμιλό τους, τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν καθώς πρόκειται για μία ομάδα που ούτε χάνει εύκολα αλλά ούτε και δέχεται εύκολα γκολ. Συνολικά ο Θεσπρωτός γνώρισε μόλις τρεις φορές την ήττα, δύο από τις οποίες ήταν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, στις 7 Οκτωβρίου ο Θεσπρωτός ηττήθηκε από τον Τηλυκράτη, εκτός έδρας, με 1-0 και μία εβδομάδα μετά γνώρισε τη δεύτερη ήττα του από τον Μακεδονικό Φούφα, και πάλι εκτός έδρας, με σκορ 2-1. Ο Τηλυκράτης είναι η ομάδα που κέρδισε τους δευτεραθλητές του 3ου ομίλου δύο φορές καθώς στις 20 Ιανουαρίου επικράτησε του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα με σκορ 0-1. Επίσης, ο αντίπαλος της Νίκης δεν δέχεται εύκολα γκολ. Σε 24 αγώνες έχει παθητικό 13 τέρματα, που σημαίνει πως δέχεται, περίπου, ένα γκολ σε κάθε δύο παιχνίδια.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα που για να την κερδίσεις πρέπει να έχεις αγωνιστική πειθαρχία, υπομονή και αποφασιστικότητα.

Με 20αδα από χθες στον Βόλο ο Θεσπρωτός

Ο Δημήτρης Μουρούτης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Θεσπρωτού για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (5/5, 17:00).

Αναλυτικά η αποστολή, η οποία από χθες βρίσκεται στον Βόλο: Κωνσταντάκος, Πάντος, Σταυρίδης, Νόνης, Μπέρτσος, Πανταζής, Παπαδόπουλος, Σουλιώτης, Τοπάλι, Κασσαράτε, Ευθυμίου, Φούντζουλας, Μπίκας, Πόζογλου, Γκόλιας, Mπίκας, Κωνσταντίνου Ε., Κωνσταντίνου Β., Μητσέλος και Γώγος.

Νεοφυτιάδης από την Κόρινθο ο διαιτητής

Την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Θεσπρωτό, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στις 17.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα διευθύνει ο Γιάννης Νεοφυτιάδης από την ΕΠΣ Κορινθίας, με βοηθούς τους Ισίδωρο Αρμακόλα από την ΕΠΣ Κυκλάδων και τον Θανάση Μπουρτζοβίτη από την ΕΠΣ Κορινθίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής ο Γιάννης Τζίκας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Νεοφυτιάδης είναι έμπειρος διαιτητής, έχει γεννηθεί την 1η Οκτωβρίου του 1984 και για πρώτη φορά τοποθετήθηκε στους πίνακες διαιτητών των εθνικών κατηγοριών την περίοδο 2010-11. Την χρονιά 2016-17, αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, διετέλεσε διαιτητής Σούπερ Λιγκ (διηύθυνε 16 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία), ενώ φέτος είναι αξιολογημένος διαιτητής Φούτμπολ Λιγκ («σφύριξε» σε πέντε ματς), ενώ διηύθυνε και εννέα παιχνίδια στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ουδέποτε στο παρελθόν έχει «σφυρίξει» παιχνίδι της Νίκης στις εθνικές κατηγορίες.

Συνολικά, ως διαιτητής, έχει διευθύνει 16 ματς στη Σούπερ Λιγκ, 25 στην Φούτμπολ Λιγκ και 33 στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μαζική και δυναμική αναμένεται η παρουσία του κόσμου

Ο κόσμος της Νίκης όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας καθώς αναμένεται να δώσει μαζικό και δυναμικό παρών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού. Στην έδρα της βολιώτικης ομάδας θα βρεθούν και φίλοι του Θεσπρωτού που θα φιλοξενηθούν στο βόρειο πέταλο του Σταδίου.

Τα εισιτήρια και η προπώληση

Οι τιμές των εισιτηρίων:
– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)
– Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
– Γυναίκες: 5€
– Μαθητικό – Παιδικό (13-18 ετών): 5€
– Παιδιά μέχρι έως 12 ετών δωρεάν
Υπενθυμίζεται πως τα Εισιτήρια Διαρκείας ΔΕΝ ισχύουν για τους αγώνες μπαράζ
Είσοδος στο Στάδιο:
Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.
Επίσης οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων, που θα προσέλθουν στο Στάδιο μέσω της Περιφερειακής οδού θα εισέλθουν από την Γ’ Πεζογέφυρα όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους ώστε παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το Βόρειο Πέταλο.
Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου των κατόχων Εισιτηρίων 20€ και των προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.
Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και αποφυγής αναμονής στα εκδοτήρια την ώρα του αγώνα αποφάσισε να γίνει προπώληση εισιτηρίων , μόνο των 10€, απο Πέμπτη το πρωί και ώρα 11:00 έως και την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:00 και προτρέπει τους φιλάθλους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους στα παρακάτω σημεία πώλησης:
•ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 1 Μαιάνδρου 45 έναντι γηπέδου Παντελής Μαγουλάς
•ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 2 Βενιζέλου – Δημοκρατίας Ν. Ιωνία
•ΚΑΒΑ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Φυτόκου 35, Νέα Ιωνία Βόλου
•PASSION FRUIT Διμηνιού 25, Διμήνι Βόλου
•SAGA CAFE Δημητριάδος 43-45 έναντι Δημαρχείου Βόλου
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 15.30 το μεσημέρι της Κυριακής 05/05/2019.
Ασφάλεια:
Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις