Καλείται να σχεδιάσει τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου

Όσο δεν ξεκαθαρίζει, οριστικά, το τοπίο με την περιβόητη αναδιάρθρωση, τόσο η κατάσταση στον Ολυμπιακό Βόλου παραμένει στάσιμη. Υπάρχει μία στάση αναμονής στην ομάδα κι αυτό είναι λογικό, από τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, ποια θα είναι η μορφή των πρωταθλημάτων και πως θα διεξαχθεί τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός στις 14 Απριλίου πανηγύρισε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, δίχως όμως να γνωρίζουν οι «ερυθρόλευκοι», αν θα αγωνιστούν την προσεχή περίοδο στο δεύτερο ή στο τρίτο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ανάλογα, δηλαδή, με το τι θα ισχύσει, με την αναδιάρθρωση που θέλει να περάσει ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Οι πρωταθλήτριες και δευταραθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής, μαζί μ’ αυτές και ο Ολυμπιακός Βόλου, επιμένουν να ζητούν να προχωρήσει από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο η αναδιάρθρωση με τη δημιουργία της Σούπερ Λιγκ 2. Έχουν προτείνει, ως γνωστόν, τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ σε δύο ομίλους (Βορρά και Νότο), προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες είναι ικανές και πληρούν τις προϋποθέσεις να συμμετέχουν σ’ ένα ανταγωνιστικό και υγιές πρωτάθλημα, όπως φαντάζονται αυτό της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά από τρία χρόνια, επιστρέφει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και καλείται να σχεδιάσει τη νέα χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές έχουν σταματήσει τις προπονήσεις και από την πλευρά τους περιμένουν να συζητήσουν με τη διοίκηση και τους ανθρώπους που θα αναλάβουν να «τρέξουν» την ομάδα, το ποδοσφαιρικό τους μέλλον στον Ολυμπιακό.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις