Σώθηκε στη Σκιάθο… ο Ηρακλής, νίκησε 0-2 την τοπική ομάδα

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Ηρακλής  και κατέκτησε το πολυπόθητο “τρίποντο” που τον διατήρησε στη μεγάλη τοπική κατηγορία, επικρατώντας στη Σκιάθο επί της τοπικής ομάδας με 0-2.

Ο Παπαϊωάννου με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 40’, για να γίνει το 0-2 στο 79’ με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Τσουκάλη. Ο ίδιος παίκτης είχε  και δοκάρι, επίσης με διαγώνιο σουτ στο 72’.

Από την άλλη πλευρά για την ομάδα της Σκιάθου συνεχίστηκαν οι δοκιμές και ο χρόνος συμμετοχής νέων παικτών, με το νεαρό ποδοσφαιριστή Γραμματικό να αποτελεί τον τεσσαρακοστό παίκτη που συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα, σε μια πραγματικά εντυπωσιακή προσπάθεια που γίνεται από στο Σύλλογο του νησιού.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσιάκος, Τάσσος, Μελαχροινός, Ντάμτσιος, Τουρναβίτης (60’ Τσότσι), Μανωλιός, Σερ Αϊντίνι, Μιστάκου (60’ Γραμματικός), Πρόκο, Αλ. τζελάι (30’ Μπρόσκα), Τσορμπατζόγλου (60’ Γ. Σταμέλος),

ΗΡΑΚΛΗΣ: Α. Γκίκας, Π. Γκίκας, Πιέτρι, Τσαντόπουλος, Στρούγκης, Καραλής, Τσουκαλης, Δημητρίου, Παπαϊωάννου, Πετρόπουλος, (70’ Χριστογιαννούλας), Κυτίδης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις