Με τα τη νίκη των γηπεδούχων… Ο Ρήγας στη δεύτερη θέση, οι Μυρμιδόνες στη Β ΕΠΣΘ

Σε μια αναμέτρηση όπου οι δυο ομάδες βίωναν την ίδια ανάγκη για την κατάκτηση της νίκης, αλλά για εκ διαμέτρου αντίθετους λόγους, ο Ρήγας που έπαιζε για τις μαθηματικές ελπίδες του  όσον αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, υποδεχόταν τους Μυρμιδόνες Πλατάνου, που επίσης ζητούσαν τη νίκη για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Τελικά η νίκη του Ρήγα που έπραξε σύμφωνα με την υποχρέωσή του κι επικράτησε με 5-1, υποβίβασε την ομάδα του Πλατάνου στη Β’ τοπική κατηγορία (σε συνδυασμό με τη νίκη του Ηρακλή στη Σκιάθο), αλλά δεν μπόρεσε να του αποφέρει και τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού μετά την επικράτηση του Διαγόρα επί του Σαρακηνού, η ομάδα του Βελεστίνου τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ακυρωθέν γκολ του Πάσχου ως οφ σάιντ (5’), για να έχουμε το 0-1 στο 39’ με τον Δ. Μπούρχα να κινείται από δεξιά και με διαγώνιο σουτ να ανοίγει το σκορ της συνάντησης.

Αυτή η εξέλιξη «τσίγκλησε» τον εγωισμό των γηπεδούχων που λίγο πριν ολοκληρωθεί το α’  μέρος (44’) ισοφάρισαν με ψηλοκρεμαστό σουτ του Πάσχου, από πάσα του Σταμάτη.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το β΄ ημίχρονο, αφού ο Πάσχος πάλι με πλασέ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε στο 47’ το 2-1, από πάσα του Γούτσιου αυτή τη φορά, για να έχουμε στο 61΄ τον ίδιο ποδοσφαιριστή να κάνει «χατ-τρικ» και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1 με πλασέ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τα γκολ που σημείωσαν οι Γάρος  (70’) με πλασέ και Τσαντής (72’) με τον ίδιο τρόπο, στην ολοκλήρωση ωραίου συνδυασμού με τον Σέττο.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Κόκκας, Σπαθής (81’ Μπομπότης), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Πάσχος (76’ Χότζα), Τσιαντής, Γάρος, Σταμάτης, Σέττος (76’ Γ. Μπόλκας). ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Ν. Μπίνας (63’ Πιπινής), Ακριβός, Κοντοβάς, Βέργας (60’ Γ. Μπούρχας), Κ. Μπίνας, Μακρής, Τετριμίδας, Κλουκουτάρας, Αράπης, Δ. Μπούρχας.ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Ν. Μπίνας (63’ Πιπινής), Ακριβός, Κοντοβάς, Βέργας (60’ Γ. Μπούρχας), Κ. Μπίνας, Μακρής, Τετριμίδας, Κλουκουτάρας, Αράπης, Δ. Μπούρχας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις