Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Πρωτεσίλαος επί του Μαγνησιακού

Βαθμολογικά διάφορη ήταν η αναμέτρηση Πρωτεσιλάου και Μαγνησιακού, που έγινε στο γήπεδο Πτελεού, αφού οι γηπεδούχοι είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους, ενώ  οι φιλοξενούμενοι ήδη είχαν αποχαιρετήσει την κατηγορία. Έτσι οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος με στόχο να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, σκοράροντας μάλιστα κι αρκετά νωρίς. Στο 12’ ο Απ. Λάμπος με κεφαλιά, από κόρνερ του Μουσαμπέλιου έκανε το 1-0, για να έχουμε το 2-0 με τον Νικογιάννη που σκόραρε επίσης με το κεφάλι.

Στο β’ μέρος ήταν η σειρά του Μαγνησιακού να βρεί το δρόμο προς τα δίχτυα, με πλασέ του Μπαλλά, για να έχουμε την ισοφάριση στο 75’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου.

Αυτή η εξέλιξη προφανώς αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι με γκολ των Απ. Λάμπου (78’) – δεύτερο προσωπικό-  από σέντρα του Σιαμανίκου και στο 83’ με πέναλτι που κέρδισε ο Κόρκος κι εκτέλεσε εύστοχα ο Σιαμανίκος, διαμορφώθηκε το τελικό 4-2

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Χασιώτης, Ακριβούσης, Ι. Λάμπος, Λεμονής, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος (75′ Χρ. Μπουρτζής), Μουσαμπελίου (84′ Σκούρας), Σούδης, Νικογιάννης, Απ. Λάμπος. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανιάς, Χριστοδούλου, Βασιλείου, Κολυμήτρας, Οικονόμου, Μυλωνάς, Ζενούνι, Κωστής, Μπαλλάς, Τζενάι.

*Φωτό από την αντίστοιχη αναμέτρηση του α’ γύρου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις