Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 26ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ, ολοκληρώθηκε το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών,  πέραν πάσης αμφιβολίας, όπου τρεις ομάδες αγωνίζονταν ως το τελευταίο λεπτό γιατί ποια θα κόψει πρώτη “το νήμα” του πρωταθλήματος.

Τελικά, ο Διαγόρας ήταν αυτός που επικράτησε 1-2 του Σαρακηνού, τερματίζοντας στην πρώτη θέση, με τον Ρήγα Φεραίο που τερμάτισε δεύτερος να επικρατεί  5-1 επί των Μυρμιδόνων, τους οποίους υποχρέωσε σε υποβιβασμό, σε συνδυασμό με τη νίκη του Ηρακλή στη Σκιάθο 0-2, αποτέλεσμα που κρατά την ομάδα της Νέας Ιωνίας στην κατηγορία.

Η Δήμητρα  Ευξεινούπολης, που επίσης διεκδικούσε το πρωτάθλημα ως την τελευταία αγωνιστική, χάλασε την καλή εικόνα όλης της σεζόν, καθώς υπέστη ήττα από την Αγία Άννα 4-2, αν και προηγούνταν 0-2 στο ημίχρονο, αποτέλεσμα που τη φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Με θετικά συναισθήματα αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα ο Πύρασος, καθώς κατάφερε στη Ν. Αγχίαλο να επικρατήσει  με 2-1 επί του Αίαντα, που αποτέλεσε μια από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Με νίκη ολοκλήρωσε τη χρονιά η Ακρόπολη, υποδεχόμενη την Αγ. Παρασκευή, σε μια βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση. Η ομάδα του Σέσκλου επικράτησε με 2-0, πετυχαίνοντας ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Βαθμολογικά διάφορη ήταν η αναμέτρηση Πρωτεσιλάου και Μαγνησιακού, που έγινε στο γήπεδο Πτελεού, αφού οι γηπεδούχοι είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους, ενώ  οι φιλοξενούμενοι ήδη είχαν αποχαιρετήσει την κατηγορία. Έτσι οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος με στόχο να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής
Αγία Άννα-Δήμητρα 4-2
Ακρόπολη-Αγία Παρασκευή 2-0
Σαρακηνός-Διαγόρας 1-2
Σκιάθος-Ηρακλής 0-2
Πύρασος-Αίας 2-1
Πρωτεσίλαος-Μαγνησιακός 4-2
Ρήγας-Μυρμιδόνες 5-1

Η τελική βαθμολογία

Τα ρεπορτάζ της αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
Πήρε νίκη και Πρωτάθλημα… ο Διαγόρας, 1-2 το Σαρακηνό
Σώθηκε στη Σκιάθο… ο Ηρακλής, νίκησε 0-2 την τοπική ομάδα
Με τα τη νίκη των γηπεδούχων… Ο Ρήγας στη δεύτερη θέση,…
Έχασε εντυπώσεις και δεύτερη θέση… ήττα της Δήμητρας στο Olympico
Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Πρωτεσίλαος επί του Μαγνησιακού
Φινάλε με νίκη για Ακρόπολη, με 2-0 την Αγ. Παρασκευή
Η αυλαία έκλεισε με νίκη για Πύρασο, 2-1 τον Αίαντα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις