«Δεν θα με χαλούσε ακόμη και άλλο ΑΦΜ για τον Ηρακλή»

Στο “Metropolis 95,5” φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, Παναγιώτης Διλμπέρης, και μίλησε για τον υποβιβασμό του Ηρακλή, τις ευθύνες της διοίκησης αλλά και την πιθανότητα να πάρει ένα άλλο ΑΦΜ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον υποβιβασμό του Ηρακλή:«Για μία ακόμη φορά ο Ηρακλής βρίσκεται σε ένα οριακό σημείο, θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις γιατί το ότι έχει αντέξει μέχρι τώρα είναι μεγάλο θαύμα, η νέα πτώση σε χαμηλότερη κατηγορία δεν ξέρω πως θα κρατήσει ζωντανό το σύνολο του οπαδικού κινήματος, γιατί δεν μιλάμε για δημιουργία νέων αφού η ομάδα είναι σε παρακμή τα τελευταία χρόνια».

Για τη φετινή χρονιά και τον μεγαλομέτοχο που ανέλαβε το καλοκαίρι: «Μεγαλομέτοχοι που δεν είναι εναρμονισμένοι με την ιδέα του Ηρακλή, δεν είναι επιχειρήσεις οι ομάδες, λειτουργούν τεχνοκρατικά και δημιουργούν προβλήματα. Εγώ πιστεύω στις εσωτερικές δυνάμεις του Ηρακλή, δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Βόλος με αυτό το ρόστερ βγήκε στη Σούπερ Λιγκ και όχι ο Ηρακλής. Πρέπει να απευθυνθεί στο εσωτερικό του και πάλι ο Ηρακλής, σε ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν και σε επιφανείς επιχειρηματίες που γνωρίζουν τι θα πει ο Ηρακλής.

Οι άνθρωποι της φετινής διοίκησης του Ηρακλή απέτυχαν παταγωδώς εκ του αποτελέσματος. Ο κ.Παπαδόπουλος πρέπει να μας πει τι θέλει να κάνει, επειδή ζω εδώ ξέρω ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει αλλά το θέμα είναι αν θέλει να πληρώσει ή όχι.

Εμένα δεν με χαλάει καθόλου ένα άλλο ΑΦΜ που να οδηγεί τον Ηρακλή ακόμη και στη Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα έχει αδικηθεί τόσο όλα τα χρόνια που εμένα δεν με ενοχλεί».

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις