Έρχονται ανακοινώσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Μέχρι τις 15 Μαΐου η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα τοποθετηθεί δημόσια, όσον αφορά την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στα ΜΜΕ.

Οι εξαγγελίες θα γίνουν άμεσα, μόλις τακτοποιηθούν κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του τμήματος και τα άτομα που θα «τρέξουν» την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο και όταν ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, σχετικά με την περιβόητη αναδιάρθρωση.

H αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπως φαίνεται, προχωράει κανονικά, παρά τις κινήσεις που έγιναν από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και την πίεση που ασκήθηκε από πλευράς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, προς τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Οι ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου, κρατούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις εντός της εβδομάδας, καθώς αύριο Τετάρτη κατατίθεται στη Βουλή προς συζήτηση η τροπολογία για την αναδιάρθρωση και μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο, ο σύλλογος στη συνέχεια να κινηθεί ανάλογα, όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις