Από 120 προσκλήσεις θα πάρουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου

Στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ αποφασίστηκε τελικά οι δύο φιναλίστ να λάβουν από 120 προσκλήσεις και συνολικά να διατεθούν 840, όλες ονομαστικές.

Οι ΕΠΟ θα έχει για τις ανάγκες της 400 προσκλήσεις, ενώ οι υπόλοιπες 200 (100 + 100) αφορούν τη λίστα συγγενών των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ως εκ τούτου οι αρχικές εκτιμήσεις ότι μπορούν να δοθούν από 500 προσκλήσεις σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διαψεύστηκαν, υπό τον φόβο να καταλήξουν σε χέρια οπαδών που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων κατέθεσαν πως θα μπορούσαν να πάρουν από 1.000 προσκλήσεις έκαστη και ο κόσμος να τοποθετηθεί στα δύο πέταλα, ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά η ΕΠΟ διότι τότε θα παραβιάζονταν κατ’ ουσία η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για τελικό κεκλεισμένων των θυρών.

Η αστυνομία εξέφρασε την άποψη ότι οι 120 προσκεκλημένοι των δύο φιναλίστ θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση και αποφασίστηκε οι φίλοι της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον τελικό από τη Θύρα 31 και του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 23.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος και οι κκ. Γεροντίδης, Πλιάτσικας και την ΑΕΚ οι Αγγελική Αρκάδη και ο Ανδρέας Δημάτος.

Στη σύσκεψη έδωσαν το «παρών» επίσης εκπρόσωποι από το ΟΑΚΑ, της αστυνομίας και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Αντίθετα απουσίασε ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας της FIFA, Πετρ Φούσεκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις